Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την Τρίτη η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Τι ζητά η οικογένεια του

20 Μαρτίου 2020 23:03
Την Τρίτη η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη του οποίου η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη στο Μαραθώνα.

Ωστόσο, ο φίλος και συνάδελφος του ηθοποιού Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμού πως η οικογένεια του ηθοποιού ζητά να μην παρευρεθεί κανείς στην κηδεία λόγω κορωνοϊού. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η ανιψιά του Άση μας παρακαλεί, μια και στην κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στον Μαραθώνα και δεν επιτρέπεται να πάμε (συνάθροιση 10 ατόμων ) αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αριθ. λογαριασμού Εurobank 0026-0215-40-0100392909.....στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου».

Εφυγε σήμερα από κοντά μας ο καλός και πολυτάλαντος φιλος και συνάδελφός μας ο γλυκύτατος Πάνος Χατζηκουτσέλης... Η...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Friday, March 20, 2020

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ταχλιαμπούρης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή κοινωνία, Μιχάλης Ταχλιαμπούρης. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με το θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Ο Μιχάλης Ταχλιαμπούρης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να χάσει τη μάχη για τη ζωή. Ο εκλιπών που καταγόταν από την Λέρο, υπήρξε από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στην διασκέψη και στην ψυχαγωγία της Ρόδου.

Η είδηση του χαμού του γνωστού επιχειρηματία, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και γενικότερα την τοπική κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την ευγένεια του. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Ιούλιο είχε φύγει αδόκητα από την ζωή και ο αδελφός του Σταμάτης Ταχλιαμπούρης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share