Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Pornhub ανυψώνει το ηθικό σε Γαλλία και Ισπανία δίνοντας δωρεάν συνδρομή σε όλους!

Στηρίζει με το δικό του τρόπο!

20 Μαρτίου 2020 17:08
Το Pornhub ανυψώνει το ηθικό σε Γαλλία και Ισπανία δίνοντας δωρεάν συνδρομή σε όλους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H γνωστή πορνογραφική σελίδα στηρίζει με το δικό της τρόπο τους πολίτες της Ισπανίας και της Γαλλίας δίνοντας δωρεάν συνδρομή σε όλους ενώ μόλις μια εβδομάδα πριν το ίδιο έκανε και στην Ιταλία.

Είναι μια ιδέα μάρκετινγκ της εταιρίας που σίγουρα θα εκτιμηθεί καθώς ο κορωνοϊός έχει κλείσει τους πάντες στα σπίτια τους και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε καραντίνα. Το Pornhub σκέφτηκε λοιπόν να τους παρέχει λίγη δωρεάν... διασκέδαση και με αυτή την κίνηση να ανυψώσει το... ηθικό των δύο αυτών χωρών που πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη!

«Υπό το φως της επέκτασης της καραντίνας, επεκτείνουμε κι εμείς το Free Pornhub Premium για αυτό τον μήνα για τους φίλους μας στη Γαλλία. Το Pornhub θα δώσει επίσης δωρεάν τις υπηρεσίες του Modelhub… Κουράγιο Γαλλία!», γράφει σε post της στο Twitter η εταιρεία.

Μια premium συνδρομή κανονικά κοστίζει 9,99 δολ/μήνα. Η συνδρομή αυτή απαλλάσσει τα μέλη από διαφημίσεις, δίνει πιο γρήγορο streaming, υψηλές ταχύτητες φόρτωσης αρχείων, «διακριτική χρέωση» και ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

Σημειώνεται ότι το traffic του Pornhub είχε κατακόρυφη άνοδο και στις τρεις αυτές χώρες μετά την ανακοίνωση της προσφοράς, όπως φαίνεται και από διαγράμματα που δημοσίευσε σε ένα blog post με τον τίτλο «Coronavirus Insights».

Η κίνηση σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία αυξήθηκε κατά 57%, 38% και 61% αντίστοιχα εν συγκρίσει με μια μέση μέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share