Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

"Βρείτε το καλό μέσα στο κακό..." 90χρονη γιαγιά αναρρώνει από τον κορωνοϊό και περνάει ένα σημαντικό μήνυμα!

Πραγματική μαχήτρια!

20 Μαρτίου 2020 16:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο από τον κορωνοϊό είναι οι ευπαθείς ομάδες, οι ηλικιωμένοι κι αυτό γιατί ο οργανισμός τους δεν μπορεί να αντεπιτεθεί. Γι' αυτό λοιπόν όλοι ακολουθούμε πιστά τα μέτρα και #μένουμε_σπίτι περισσότερο για να προστατεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτή η 90χρονη γιαγιά έδειξε σε όλους της πάει να πει "μαχητής" αφού μετά το εγκεφαλικό που υπέστη προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κι όμως τα κατάφερε και τώρα στέλνει σε όλους το δικό της μήνυμα για να δώσει δύναμη και κουράγιο και να καθησυχάσει όλους τους πολίτες με το δικό της τρόπο. Ενώ στη Γερμανία τα κρούσματα έφτασαν τις 3.000 μέσα σε μία μόνο ημέρα.

«Θα το παλέψω για την οικογένειά μου και για να τους κάνω όλους υπερήφανους», είχε πει από την καραντίνα του νοσοκομείου. Δυστυχώς, ο οργανισμός της δεν ανταποκρινόταν στη φαρμακευτική αγωγή, η υγεία της έφθινε σιγά σιγά και οι συγγενείς της αναγκάστηκαν να την επισκεφθούν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο για να προλάβουν να την αποχαιρετήσουν μέσα από το τζάμι, κρατώντας σημειώματα που έγραφαν «σ’αγαπώ».

Οι γιατροί στο μεταξύ, μετέφεραν την Γουντ σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού και τους ενημέρωσαν ότι δε θα μπορούσαν να έχουν πια καμία επικοινωνία μαζί της. Μόνο μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την υπόσχεση των νοσοκόμων ότι θα τη βοηθούσαν δύο φορές την ημέρα να κάνει βιντεοκλήση μαζί τους.

γιαγιά κορωνοϊός

Ωστόσο, η πίκρα τους σύντομα μετατράπηκε σε ελπίδα όταν η γιαγιά Τζένεβα άρχισε να παίρνει τα πάνω της από το πουθενά. Με την πρόοδο της υγείας της να είναι εμφανής, σύμφωνα με την οικογένειά της, η 90χρονη άρχισε να ζητάει ποτά και σπιτική πατατόσουπα.

«Ήξερε ότι αυτό ήταν που χρειαζόταν για να τη βοηθήσει να καλυτερεύσει και από ό,τι φαίνεται λειτουργεί, ο γιατρός και οι νοσηλευτές θέλουν τη συνταγή!», αποκαλύπτουν οι δικοί της άνθρωποι.

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη και μετά, η Γουντ δε χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη και έχει μόνο μπούκωμα και βήχα. Οι γιατροί σκοπεύουν να της κάνουν ξανά το τεστ όταν καταφέρει να μην έχει συμπτώματα της ασθένειας επί 72 ώρες συνεχόμενα.

Μέχρι τότε, η Τζένεβα Γουντ έχει ένα μήνυμα για όσους δίνουν τη δική τους μάχη με τον COVID-19: «Βάλτε τα δυνατά σας να παραμείνετε αισιόδοξοι, βρείτε το καλό μέσα στο κακό, ευχαριστείστε όσους σας φροντίζουν και περάστε χρόνο με τους νοσοκόμους ώστε να γνωρίζουν ότι δε προσέχουν έναν ακόμη ασθενή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share