Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Κάποιοι που πάτε στα χωριά, να ξέρετε πως ένας Ιταλός που έσπασε την καραντίνα σκότωσε το Μπέργκαμο»

Συγκλονιστικός ο Αλέξανδρος Τσουβέλας

20 Μαρτίου 2020 14:43
«Κάποιοι που πάτε στα χωριά, να ξέρετε πως ένας Ιταλός που έσπασε την καραντίνα σκότωσε το Μπέργκαμο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πολύ σκληρό αλλά ταυτόχρονα σωστό μήνυμα θέλησε να στείλει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας προς όλους όσους έχουν αρχίσει και φεύγουν προς τα χωριά τους για το τριήμερο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κωμικός είδε τις ειδήσεις για τις ουρές που σχηματίζονται στα διόδια, αποκαλώντας τους όλους αυτούς «όπλα που θα σκοτώσουν», λόγω του κορωνοϊού.

Τονίζει λοιπόν, ότι τα νοσοκομεία στα χωριά είναι ανύπαρκτα και οι ηλικιωμένοι δεν πρόκειται να αντέξουν αν κολλήσουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ένας Ιταλός, που έσπασε την καραντίνα στην εταιρεία Westado σκότωσε όλο το Μπάργκαμο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας:

«Μπορεί να σας έσπασα τα πα@@ρια με τα ποστ περί απαγόρευσης κυκλοφορίας εδώ και 10 μέρες γιατί γνωρίζω την ψυχολογία του Έλληνα καθώς από επαρχία κατάγομαι..Τα νοσοκομεία εκεί είναι ανύπαρκτα και οι ηλικιωμένοι δεν θα αντέξουν.. Οι κυβερνώντες δεν γνωρίζουν τον κόσμο.Με φράσεις τύπου cocooning και τρέξτε δυάδες καταλαβαίνει κάποιος πως ζουν σε γυάλα..

Δημιούργησαν όσο κυβερνούσαν έναν λαό που λειτουργεί καθαρά με ωχαδερφισμό ψευτομαγκιά και συμπεριφορά άτρωτου avenger και ζητούν ευθύνη από ποιον.. Αυτό το Σαββατοκύριακο που επέτρεψε ο πρωθυπουργός στον κόσμο να φύγει ,ψεύτης να βγω θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά όσο κι αν τώρα μπορεί να σας φαίνεται μακρινό.. Ναι είναι αντιδημοκρατικό όλο αυτό αλλά δεν μαζεύεται αλλιώς η κατάσταση.

Κάποιοι που πάτε στα χωριά να ξέρετε πως ένας Ιταλός που έσπασε την καραντίνα στην εταιρεία Westado σκότωσε όλο το Μπέργκαμο. Επίσης το ίδιο έκαναν ΒορειοΙταλοί..Έφυγαν και πήγαν στο Νότο διαλύοντας κόσμο και εκεί.. Ε, εσύ που ετοιμάζεσαι για το χωριό σου και το νησί σου , είσαι το όπλο που θα σκοτώσει και δεν το ξέρεις.. Το ασυμπτωματικό παιδάκι σου θα χαιρετήσει τον πατέρα σου για τελευταία φορά.. Εξαιτίας σου θα ζητάω χαρτί από αστυνόμο να πάω στον φούρνο για το επόμενο δίμηνο.. Δεν είσαι avenger είσαι ανόητος.. Και να σου θυμίσω πως και ο Iron man πέθανε».

Μπορεί να σας έσπασα τα παπαρια με τα ποστ περί απαγόρευσης κυκλοφορίας εδώ και 10 μέρες γιατί γνωρίζω την ψυχολογία του...

Posted by Αλέξανδρος Τσουβέλας on Friday, March 20, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share