Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρημο το κέντρο της Αθήνας: Εικόνες θλίψης

Τραγικές εικόνες

20 Μαρτίου 2020 09:52
Έρημο το κέντρο της Αθήνας: Εικόνες θλίψης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμα ένα πρωινό η Αθήνα θυμίζει έρημο τοπίο λόγω κορωνοϊού με τις εικόνες να προκαλούν θλίψη, ενώ στο τραπέζι της κυβέρνησης έχει πέσει και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και ο Λάζος Μαντικός, βρέθηκε στην Ερμού, όπου όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά και κυκλοφορούσαν μόνο όσοι πάνε στις δουλειές τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγικοί τύποι: Αυξημένη η κίνηση στα δρομολόγια των πλοίων παρά το "μένουμε σπίτι"

Αυξητική είναι η ζήτηση των δρομολογίων για τα νησιά παρότι η κυβέρνηση με τα μέτρα της ήταν ξεκάθαρη πως θα πρέπει να κάτσουν όλοι σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Εκ τούτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμπεριφορά των ταξιδιωτών σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι συνεχιστούν αυτές οι αυξητικές ροές δρομολογίων τόσο στα πλοία όσο και στα αεροπλάνα, ώστε να σταματήσουν είτε να περιοριστούν για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

«Ρε μ@λ@κ@ς - Θα πεθάνετε ρε πάτε καλά;» - Άνδρας βγάζει βόλτα το σκύλο του και ξεσπά σε παππούδες και γιαγιάδες... (Video)

Άνδρας βγάζει για βόλτα το σκύλο του και πέφτει μπροστά σε μια λαϊκή αγορά. Τότε ξεσπά με το θέαμα που αντικρίζει. Μαζεμένοι και συνωστισμένοι καμιά εκατοσταριά παππούδες και γιαγιάδες ψωνίζουν χωρίς μάσκες και γάντια εν μέσω... κορωνοϊού. Ραγδαίες αλλαγές έχουμε και στις πτήσεις, με αυτά που χρειάζεστε πλέον για να επιστρέψετε πίσω στην Ελλάδα να μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο:

Κλάψτε ελεύθερα ...

Posted by Palavos on Wednesday, March 18, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share