Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Νεκρός στα 35 του σπουδαίος ποδοσφαιριστής

Θλίψη...

19 Μαρτίου 2020 17:55
Θρήνος: Νεκρός στα 35 του σπουδαίος ποδοσφαιριστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με έναν ποδοσφαιριστή στα 35 του χρόνια να πεθαίνει, την ώρα που η γυναίκα του περιμένει το παιδί τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Πίτερ Ουίτινχαμ, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής του Κάρντιφ, μετά από ατύχημα που είχε σε έξοδό του. Δείτε, παράλληλα, ποιος είναι ο πρώτος νεκρός ποδοσφαιριστής από κορωνοϊό.

Η γυναίκα του 35χρονου άσου περιμένει το πρώτο τους παιδί, ενώ ο διεθνής μέσος, με 413 συμμετοχές με την Κάρντιφ, είχε εμφανιστεί στις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας που λατρεύτηκε για να παρακολουθήσει αναμέτρηση ράγκμπι, πριν το τραγικό ατύχημα.

O Άγγλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Άστον Βίλα, με την οποία έκανε περισσότερες από 50 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ έκανε 17 παιχνίδια με την εθνική Αγγλίας U21. Προτού πάει στην Κάρντιφ, έπαιξε δανεικός σε Μπέρνλι και Ντέρμπι Κάουντι.

Θρήνος: Πέθανε ο Θάνος Καραούζας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο Λαρισαίος γιατρός Θάνος Καραούζας. Τραγωδία είχαμε και στον Έβρο με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της με ανατριχιαστικό τρόπο.

Ο εκλιπών Ειδικός Παθολόγος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Χρυσούλα, δύο παιδιά, αδέλφια, ανίψια. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 1.00 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Για απώλεια του Θάνου Καραούζα εξέδωσαν ψηφίσματα ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας και οι Σύλλογοι Κυνηγών, καθώς ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας.

Παγκόσμιος θρήνος στον αθλητισμό - Πέθανε ο Ρότζερ Μεϊγουέδερ

Στη θλίψη βυθίστηκε ο παγκόσμιος αθλητισμός και δη της πυγμαχίας, καθώς πέθανε ο Ρότζερ Μεϊγουέδερ. Ο πρώην πυγμάχος και προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, σε ηλικία 58 ετών. Ενώ, πριν από λίγες μέρες πέθανε 21χρονος ποδοσφαιριστής από τον κορωνοϊό!

Ο Ρότζερ Μεϊγουέδερ είχε αναλάβει την προπόνηση του ανιψιού του Φλόιντ Μεϊγουδέρ τον οποίο και οδήγησε στις μεγάλες του επιτυχίες.

Ως εν ενεργεία πυγμάχος, είχε καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή σε δύο κατηγορίες, σε 17 χρόνια καριέρας. Όταν αποσύρθηκε, έγινε προπονητής και ανέλαβε τον ανιψιό του.

Παγκόσμιο-σοκ στον αθλητισμό - Θετικός στον κορωνοϊό ο Κέβιν Ντουράντ (photo)

Ακόμα ένα αστέρας του NBA βρέθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό που έχει στερήσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο. Σοκ επικρατεί και στη Γιουβέντους, καθώς δεύτερος παίκτης της διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό 4 παίκτες των Μπρούκλιν Νετς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και κατά συνέπεια όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα ενώ οι τρεις από αυτούς δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον γνωστό έγκριτο Shams Charania, ο ένας εξ αυτών είναι ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ανέφερε: «Αισθάνομαι καλά. Όλοι να είστε προσεκτικοί, να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε απομονωμένοι. Θα το ξεπεράσουμε».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share