Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο - Δεκάδες επιβάτες ο ένας πάνω στον άλλο εν μέσω πανδημίας...κορωνοϊού (Video)

Αδιανόητο!

19 Μαρτίου 2020 13:43
Ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο - Δεκάδες επιβάτες ο ένας πάνω στον άλλο εν μέσω πανδημίας...κορωνοϊού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Nεαροί σπουδαστές στις ανοιξιάτικες διακοπές τους αψήφησαν κάθε προειδοποίηση και έκαναν ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο εν μέσω της πανδημίας του... κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει η New York Post, τουλάχιστον 250 νεαρά κορίτσια και αγόρια συνωστίστηκαν πάνω σε πλοίο κοντά στο Νασάου, στις Μπαχάμες, τη Δευτέρα, μία ημέρα αφότου η χώρα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα COVID-19. Επίσης, αμετανόητοι φαίνεται πως παραμένουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τα μέτρα, που έχει λάβει και για τις επιχειρήσεις η Κυβέρνηση

«Η τελευταία μας κρουαζιέρα ήταν χθες» αναφέρει η εταιρεία STS Travel, «το κρουαζιερόπλοιο Blackbeard’s Revenge Cruise φρόντισε πολύ τους ταξιδιώτες μας».

Και οι εικονιζόμενοι σπουδαστές δεν είναι οι μόνοι. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της STS Travel Jake Jacobsen, που μίλησε στο Business Insider, μόλις το 20% των πελατών ακύρωσαν τις κρατήσεις τους για τα ξίδια εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο ο Jacobsen σημείωσε πως η STS Travel περιόρισε στο μισό τη χωρητικότητα στις εν λόγω κρουαζιέρες, σε περίπου 250 άτομα, δηλαδή.

Τέλος όλες οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού!

Από την Κυριακή (22/3) αναμένεται να τελειώσουν εξαιτίας του κορωνοϊού όλες οι επιβατικές πτήσεις από και προς την Ελλάδα με απόφαση της Κυβέρνησης, κάτι που αναμένεται σύντομα να αποφασίσει.

Της απόφασης θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo για τροφοδοσία. Η κίνηση αυτή κρίθηκε σκόπιμη μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε, επίσης, την απόφαση της ΕΚΤ να τυπώσει άμεσα χρήμα.

Ηδη πολλές εταιρείες είχαν προχωρήσει σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων τους, ωστόσο από την Κυριακή θα επιβληθεί lock down σε όλες τις επιβατικές πτήσεις.

Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι: Στις 167 οι παραβάσεις απέναντι στα μέτρα του κορωνοϊού - 17 οι συλλήψεις

Αμετανόητοι φαίνεται πως παραμένουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τα μέτρα, που έχει λάβει και για τις επιχειρήσεις η Κυβέρνηση, με σκοπό την αναχαίτιση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η Αστυνομία αυτή την ώρα να έχει φτάσει στις 167 μετρημένες παραβάσεις, προχωρώντας και σε 17 συλλήψεις.

Αυτές οι παραβάσεις έχουν σχέση με τη λειτουργία καταστημάτων, που δεν προβλέπεται να δουλεύουν από τις 12 Μαρτίου κι εντεύθεν, με αυτές να γίνονται σε όλη την Επικράτεια. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει νέο διάγγελμα.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14 Μαρτίου 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15 Μαρτίου 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17 Μαρτίου 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως στην Αττική έγιναν 66 συλλήψεις, 29 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 9 στη Θεσσαλονίκη, 9 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, 6 σε Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και στα Ιόνια Νησιά και 2 στην Ήπειρο.

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα και καταστήματα ενδυμάτων για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share