Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος στον αέρα - Απαγόρευσαν σε αεροπλάνο ισπανικής εταιρείας να προσγειωθεί!

Τι συνέβη;

19 Μαρτίου 2020 13:25
Τρόμος στον αέρα - Απαγόρευσαν σε αεροπλάνο ισπανικής εταιρείας να προσγειωθεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο τρόμο στον αέρα έζησαν 11 άτομα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Iberia όταν φτάνοντας στον Ισημερινό κι ενώ το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί είδαν τον αεροδιάδρομο γεμάτο από περιπολικά και αστυνομικούς να τους κάνουν νοήματα και να τους αποτρέπουν την προσγείωση.

Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς συνέβη με ένα ακόμη αεροπλάνο καθώς οι φόβοι της διασποράς και της εξάπλωσης του κορωνοϊού ολοένα και μεγαλώνουν. Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον είναι πως κανείς από τους δύο πιλότους δεν είχε ενημερωθεί για την "έκπληξη" που τους περίμενε από τον πύργο ελέγχου.

Και τα δύο αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας, Κίτο μέχρι να συνεχίσουν κανονικά τις πτήσεις τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε πως η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλες τις πτήσεις από και προς Ελλάδα

Ισπανία: 13.716 τα κρούσματα - 558 οι θάνατοι από κορωνοϊό

Στα 13.716 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ισπανία και ο αριθμός των θανάτων τους 558, ανακοίνωσε ο Φερνάνδο Σιμόν, επικεφαλής του κέντρου εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων.

Κατά τον χθεσινό απολογισμό, τα κρούσματα ανέρχονταν σε 11.178 και οι θάνατοι στους 491. Έχουν εφαρμοστεί έκτακτα μέτρα στην χώρα και κατ'οίκον περιορισμός, ενώ όποιος σπάει την καραμπίνα συλλαμβάνεται όπως θα δείτε εδώ.

Ο κορωνοϊός "αφανίζει" το Ιράν: 147 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Επιπλέον 147 άτομα μέσα σε ένα 24ωρο πέθαναν στο Ιράν, λόγω του κορωνοϊού, με τους θανάτους να ανέρχονται σε 1.135, ενώ σοβαρό πρόβλημα αρχίζει να έχει σιγά σιγά και η Αίγυπτος!

Όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε τα 17.361.

«Παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες και μείνετε στο σπίτι», προέτρεψε ο ιρανός αξιωματούχος μέσω της ιρανικής τηλεόρασης.

«Θερίζει» ο κορωνοϊός στην Ιταλία - 345 θάνατοι σε μία μέρα, 3.526 νέα κρούσματα

Ο αριθμός των νεκρών από την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία, συνεχίζει να αυξάνεται. Ενώ, ο Ιταλός αναισθησιολόγος Άντζελο Βαβασόρι συγκλονίζει με την μαρτυρία του από τη μάχη με τον κορωνοϊό

Πλέον, τα συνολικά κρούσματα του κορωνοϊού στην γειτονική χώρα ανέρχονται σε 31.506, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 2.503, ενώ 2.941 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον Covid-19.

Μέχρι χτες, τα κρούσματα ήταν 27.980, ενώ οι ασθενείς που είχαν πεθάνει ήταν 2.158, κάτι που σημαίνει το τελευταίο 24ωρο πέθαναν 345 ασθενείς ενώ καταγράφηκαν και 3.526 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία εξακολουθεί να διαθέτει τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών σε όλη την Ευρώπη, ενώ έρχεται στη δεύτερη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο – πίσω μόνο από την Κίνα. Πλέον, οι νεκροί στην Ιταλία από την πανδημία, αντιστοιχούν στο 1/3 των συνολικών θανάτων παγκοσμίως.

.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share