Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/03) (video)

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας

19 Μαρτίου 2020 09:31
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/03) (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 19/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να ταλανίζει την χώρα μας, με την Κυβέρνηση ωστόσο να προχωρά χθες σε ανακοίνωση έκτακτων οικονομικών μέτρων που θα δώσουν ανάσα στις επιχειρήσεις.

«Η ψύχρα ήρθε για να μείνει - Θέλει προσοχή» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Η ψύχρα ήρθε για να μείνει, είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με τον μετεωρολόγο να τονίζει ότι θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ημέρες. Με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί για βροχές και χιονοπτώσεις με αφρικανική σκόνη εντός των επόμενων ημερών

Ωστόσο, σήμερα ήπιος θα είναι σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με χαμηλές θερμοκρασίες στην ανατολική Ελλάδα ενώ διατηρούνται οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη.

Ηλιοφάνεια και καλό καιρό αναμένουμε από την περιοχή της Πίνδου και δυτικότερα. Στους 13 με 15 βαθμούς η θερμοκρασία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση

Άστατος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες βροχές το πρωί στα κεντρικά και στα νότια. Ωστόσο από το απόγευμα, θα υπάρξει βελτίωση!

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις, όμως από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση του καιρού, ο οποίος θα είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά, ως προς τις μέγιστες τιμές της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, ο καιρός θα αλλάξει. Συγκεκριμένα, δείτε εδώ όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου για βροχές με αφρικανική σκόνη.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο Ιόνιο παροδικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και τα νότια 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από νωρίς το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και κατά τόπους στα νότια 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share