Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λύσεις υπάρχουν - Κιμ Γιονγκ Ουν: «Σκοτώστε όποιον έχει κορωνοϊό»

Αυτά είναι μέτρα!

19 Μαρτίου 2020 07:25
Λύσεις υπάρχουν - Κιμ Γιονγκ Ουν: «Σκοτώστε όποιον έχει κορωνοϊό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κιμ Γιονγκ Ουν: Παντού στον κόσμου, κυβερνήσεις και επιστήμονες, προσπαθούν να βρουν τρόπους να σταματήσουν την διάδοση του κορωνοϊού.

Έτσι, ανάμεσα στα μέτρα που πάρθηκαν παγκοσμίως ήταν το κλείσιμο των σχολείων, των πανεπιστημίων, αθλητικών χώρων, αθλητικών εκδηλώσεων, ακόμα και ο κατ’ οίκον περιορισμός των πολιτών.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου, η Βόρεια Κορέα το… τερμάτισε στα μέτρα αποτροπής μετάδοσης του ιού.

Ο Κιμ Γιουνγκ Ουν, σύμφωνα με το newstracklive.com διέταξε να σκοτώσουν δια πυροβολισμού τον πρώτο ασθενή με κορονοϊό στην χώρα, ώστε να μην μεταδόσει τον ιό σε άλλους Βορειοκορεάτες.

Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Τουρκία από τον φονικό ιό!

Η Τουρκία ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/3), τον δεύτερο θάνατο από τον κορωνοϊού στη χώρα.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας που δήλωσε επίσης ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σχεδόν διπλασιάστηκε σε 191 από 98 που ήταν χθες. Δείτε, επίσης, το σύνολο κρουσμάτων στην Ελλάδα.

«Τα αποτελέσματα των ελέγχων δείχνουν σήμερα ότι τα μέτρα είναι πολύ αναγκαία. Υπάρχουν 93 νέα διαγνωσμένα κρούσματα τα οποία άρχισαν να υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή», έγραψε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά στο Twitter. Ο αριθμός των κρουσμάτων είχε επίσης διπλασιαστεί χθες σε σχέση με προχθές, Δευτέρα.

Συναγερμός στο Αττικόν: Γυναίκα θετική στον κορωνοϊό γέννησε!

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου γυναίκα θετική στον κορωνοϊό έφερε στον κόσμο ένα παιδί, με τους γιατρούς να παρακολουθούν το θέμα.

Σύμφωνα με το Open, η κλινική εικόνα μητέρας και παιδιού είναι καλή, ωστόσο λήφθηκε δείγμα και από το βρέφος και αναμένονται τα αποτελέσματα. Δείτε, επίσης, το θέμα του Έλληνα της Πόλης που είναι θετικός.

Υπάρχει, φυσικά, αγωνία για τα αποτελέσματα για το βρέφος, καθώς αν είναι κι εκείνο θετικό, η κατάσταση θα μπορούσε να είναι αρκετά δύσκολη. Οι γιατροί, όμως, είναι αισιόδοξοι για αμφότερους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share