Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός σε ελληνικό νοσοκομείο: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Διοικητής και άλλοι έξι

Σοκ!

18 Μαρτίου 2020 14:07
Συναγερμός σε ελληνικό νοσοκομείο: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Διοικητής και άλλοι έξι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και τουλάχιστον έξι εργαζόμενοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Γεννηματάς είναι από εκείνα που υποδέχονται ύποπτα περιστατικά, ενώ η μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα θα μπορούσε να το θέσει ουσιαστικά εκτός μάχης. Παράλληλα έκτακτα οικονομικά μέτρα ανακοινώθηκαν πριν λίγο από την κυβέρνηση, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ!

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και σε άλλους εργαζόμενους που είχαν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν και εκείνοι προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα στελέχη του ΕΟΔΥ έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ενημερωθούν αναφέρουν πληροφορίες αλλά και για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να περιορισθεί η διασπορά του ιού μέσα στο νοσοκομείο, καθώς εκτός των άλλων νοσηλεύονται και δεκάδες ασθενείς. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία απολύμανσης του χώρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share