Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο...» - Η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη (Video)

Αναλυτική πρόβλεψη από την μετεωρολόγο

18 Μαρτίου 2020 11:29
«Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο...» - Η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλιοφάνεια θα έχουμε στην χώρα μας από το μεσημέρι όμως βαθμιαία στα ανατολικά και ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 18 βαθμούς, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη.

Συγκεκριμένα, στην Αττική θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό, ενώ από το απόγευμα θα συννεφιάσει με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και κυρίως στα ανατολικά του νομού είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 15 βαθμούς. Με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί ότι έρχεται χειμώνας και ο Μάρτης θα γίνει... γδάρτης

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση από την έμπειρη μετεωρολόγο:

«Έρχονται πολικής προέλευσης αέριες μάζες - Ψυχρή εισβολή με χιόνια, ίσως και σε πόλεις» - Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

Πολικής προέλευσης αέριες μάζες αναμένονται από τη Δευτέρα, προκαλώντας σοβαρή κακοκαιρία και στη χώρα μας με χιόνια ακόμα και σε πόλεις, προειδοποίησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο από την Κυριακή αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας. Έτσι, μπορεί σήμερα να περιμένουμε αίθριο καιρό σε ολόκληρη την χώρα παρόλα αυτά προς το μεσημέρι με το απόγευμα θα έχουμε ένα γρήγορο πέρασμα νεφώσεων από τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας μας προς τα νοτιοδυτικά και δεν αποκλείεται από την Πίνδο και ανατολικότερα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Επίσης, «καμπανάκι» σήμανε και ο Σάκης Αρναούτγλου για νέα επιδείνωση του καιρού

Το σκηνικό αυτό της σχετικής καλοκαιρίας θα διατηρηθεί μέχρι και το Σάββατο, όμως από την Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσει η δημιουργία ενός νέου βαρομετρικού χαμηλού, το οποίο θα συνδυαστεί με την κάθοδο ψυχρών αερίων μαζών από την Σιβηρία και θα έχει ως αποτέλεσμα από τη Δευτέρα τη σημαντική πτώση θερμοκρασίας και την επανεμφάνιση χιονοπτώσεων ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

Δείτε στο βίντεο την αναλυτική πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share