Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλημέρης – Κοντοβά: Τα συμπτώματα του κορωνοϊού είναι ήπια

Ποια η κατάσταση της υγείας τους;

17 Μαρτίου 2020 19:00
Καλημέρης – Κοντοβά: Τα συμπτώματα του κορωνοϊού είναι ήπια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης με μια φωτογραφία στο Instagram κάνουν γνωστό ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους, μιας και ανακοίνωσαν προηγουμένως ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Σήμερα η Χριστίνα Κοντοβά από το σπίτι τους γράφει:

«Πως να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο...» Δεν γλιτώσαμε τον ιό αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο! Τα συμπτώματά μας είναι ήπια εδώ και λίγες μέρες... Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας!».

Την αποκάλυψη ότι και οι δύο νόσησαν από κορωνοϊό είχε κάνει πριν από λίγα 24ωρα ο Τζώνη Καλημέρης, όπως θα διαβάσετε εδώ, γράφοντας:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυικούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί».

Κορωνοϊός: Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα για πολίτες εκτός ΕΕ

Από τα ξημερώματα απαγορεύεται η είσοδος στην Ελλάδα πολιτών εκτός ΕΕ, εξαιτίας της έξαρσης της επιδημίας του κορωνοϊού. Παράλληλα στα 387 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. Ένας άνθρωπος κατέληξε σήμερα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε πέντε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως «δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη, που σχετίζεται αποκλειστικά για επείγουσα εργασία ή οικογένεια».

«Έλληνες και αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, αλλά με την ηχηρή σύσταση πως θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες» τόνισε.

Σοκαριστική προφητική πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς για την πανδημία του κορωνοϊού - «Μπορεί να πεθάνουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι...» (Video)

Για τον τρομακτικό κίνδυνο της ραγδαίας εξάπλωσης κορωνοϊού είχε προειδοποιήσει από το 2015 ο Μπιλ Γκέιτς. Επιπτώσεις χειρότερες από εκείνες του πολέμου ενδέχεται να προκαλέσει μια επιδημία κορωνοϊού, έαν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του, είχε τονίσει ο συνιδρυτής της Microsoft.

Μπορεί να πεθάνουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα χρόνια είχε πει ο Μπιλ Γκέιτς. Εκτός όμως από το βιβλίο του 2008, την προφητεία των simpsons αλλά και την ταινία που μιλούσαν για τον κορωνοϊό υπήρξε και παιχνίδι του 1995 που προέβλεπε την σημερινή πανδημία, 25 χρόνια πριν!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share