Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριος τραμπουκισμός από "δημοσιογράφο" σε γυναίκα φαρμακοποιό: Την ξεφτιλίζει γιατί δεν φοράει γάντια, ενώ ο ίδιος έχει βρώμικα νύχια

Ο ψευτόμαγκας της χρονιάς

17 Μαρτίου 2020 07:40
Άγριος τραμπουκισμός από
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χρήστης «Athanasios Tanasis Zervoudakis», που φέρεται να είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί. Όπως φαίνεται, έχει επισκεφθεί κάποιο φαρμακείο της περιοχής στο Νέο Ψυχικό, και όταν βρίσκεται στο ταμείο, εξανίσταται κατά της φαρμακοποιού που δεν φοράει γάντια.

Αμέσως, της επιτίθεται ρωτώντας επίμονα γιατί δεν φοράει γάντια, με την ίδια να επιχειρεί μάταια να του δώσει οποιαδήποτε απάντηση, και τον «πελάτη» να την ρωτάει «να με πεθάνεις θέλεις» και να βρίζει χυδαία. Στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε», με την υπάλληλο να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της και να του απαντά «χέστηκα», και τον ίδιο να ανταπαντά «πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες» και να στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

Ο «δημοσιογράφος του OPEN» συνεχίζει να την μιλάει υποτιμητικά, δηλώνοντας μάλιστα «Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση», ενώ όταν τον ρωτά εάν την τράβηξε βίντεο, αυτός το αρνήθηκε και είπε «τραβάω το προϊόν». Ακολούθως, συνεχίζει να φωνάζει πως είναι δημοσιογράφος και μοντέλο, «ενημερώνοντας» την υπάλληλο του φαρμακείου πως «θα είσαι στο instagram».

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο κείμενο που έχει ανεβάσει μαζί με το βίντεο, αναγράφει πως συγκεκριμένη εταιρεία στο Νέο Ψυχικό, και συγκεκριμένα η «Chillbox» είναι μέγας χορηγός του βίντεο. Για τον λόγο αυτόν, το TPP δεν αναπαράγει το κατάπτυστο βίντεο, και καλεί τα σωματεία δημοσιογράφων, τις αρμόδιες κρατικές αρχές αλλά και το μέσο που εκπροσωπεί να πάρουν θέση.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πλήθος προβολών και σχολίων, κατά βάση αρνητικών, με αρκετούς χρήστες να καλούν το κανάλι «OPEN» να πάρει θέση. Λίγο μετά τις 22.30, το κανάλι προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει πως «χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού». Παράλληλα, σημειώνει πως «είναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς». Πάντως, ο εν λόγω άνδρας εμφανίζεται εδώ και χρόνια ως μέλος της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, όπως γράφει και στα κοινωνικά του δίκτυα. Σημειώνεται επίσης πως, σύμφωνα με πληροφορίες του TPP, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αποδεικνύοντας τέλος, πως το θράσος του δεν έχει όρια, ο ίδιος εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε νέο του βίντεο, μπροστά από ταμπέλα επιχείρησης εμπορίου υλικών καθαρισμού και υγιεινής, να «απολογείται», και να διαφημίζει την επιχείρηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share