Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου - "Με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει η..."

Μέχρι και το Σάββατο

16 Μαρτίου 2020 23:10
Πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί για τον καρό ων επόμενων ημερών, αν και δεν θα έχουμε την τύχη να τον ευχαριστηθούμε όπως πρέπει.

Θα υπάρξουν τοπικές συννεφιές με πιθανότητα για βροχή, ενώ θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια και η ξαστεριά για αύριο Τρίτη. Ισχυροί βοριάδες σε περιοχές, με εξασθένιση το βράδυ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με θερμοκρασία από 4 - 16 βαθμούς κελσίου και γενικά θα έχουμε καλοκαιρία, όπως μπορείτε να δείτε στην πρόγνωση. Την Τετάρτη η μέρα θα κυλήσει με τοπικές συννεφιές, ενώ την Πέμπτη θα είναι παροδικά αυξημένες.

Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από την Πέμπτη με εξαίρεση κάποια περιοχή, που μπορεί να έχει πιθανότητα για βροχές. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Προσοχή την Κυριακή, έρχονται ισχυροί άνεμοι και χιόνια»: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για ένα όμορφο, ανοιξιάτικο σε καιρικές συνθήκες Σάββατο, αλλά τόνισε πως έρχονται φαινόμενα, που θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της χώρας, ειδικά την Κυριακή (15/3). Δείτε και την προειδοποίηση της Χριστίνας Σούζη.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ παρουσίασε τον καιρό των επόμενων ημερών και αναφέρθηκε σε ασθενή φαινόμενα στα βορειότερα σημεία μέχρι το βράδυ για σήμερα (14/3), αλλά αυτά θα έρθουν και πιο νότια, όσο περνούν οι ώρες, επηρεάζοντας μέχρι και τη Στερεά Ελλάδα, με χιονοπτώσεις από τα 400 μέτρα και πάνω, αλλά και ισχυρούς βοριάδες που θα φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Για σήμερα, πάντως, οι συνθήκες θα είναι εξαιρετικές στην Αττική με ηλιοφάνεια και πύκνωση των νεφώσεων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία φτάσει στους 11-21 βαθμούς. Παρόμοια και η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει το ενδεχόμενο ασθενών βροχών, με τον υδράργυρο στους 10-20 βαθμούς.

Μετά την Κυριακή αξίζει να σημειωθεί, ότι τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, αφού τη Δευτέρα (16/3) θα κρατήσουν για πολύ λίγο και θα πηγαίνουν όλο και νοτιότερα, με αποτέλεσμα ο καιρός να γίνει και πάλι πολύ καλός σε όλη την χώρα μες στην εβδομάδα, αν και οι άνεμοι θα μείνουν ισχυροί.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share