Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

18χρονη ανέβασε μια selfie στο Instagram - Νόμιζε ότι έχει γρίπη αλλά 5 ώρες μετά ξεψύχησε στο κρεβάτι της από...

Μεγάλη προσοχή

16 Μαρτίου 2020 22:21
18χρονη ανέβασε μια selfie στο Instagram - Νόμιζε ότι έχει γρίπη αλλά 5 ώρες μετά ξεψύχησε στο κρεβάτι της από...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νεαρή γυναίκα, πέθανε λίγο μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε. Η κοπέλα, είχε μοιράστει μια selfie μέσω Instagram, λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ ένιωθε λίγο αδιάθετη.

Η Χλόη Μπόνιφεις, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης, στις 7 Νοεμβρίου του 2018.

Αλλά η μητέρα της, Τάρσα Μπόνιφεις, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Χλόη ανέβασε μια selfie στο Instagram, που ήταν και η τελευταία της. Και σε άλλες γυναίκες έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, και μια selfie μπορεί να σώσει ζωές όπως θα δείτε εδώ.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

Οι ειδικοί υγείας λένε ότι οι φοιτητές, είναι πιθανό να μοιράζονται τα μαχαιροπίρουνα, ποτά και τσιγάρα, τα οποία επιτρέπουν την εξάπλωση των μικροβίων.

«Όταν έφυγε από το σπίτι για το πανεπιστήμιο, είχαμε μιλήσει για τους κινδύνους που περιέχει το μοναχικό περπάτημα μέσα στη νύχτα και πως να φροντίσει να μην βάλουν τίποτα στο ποτό της, εάν πήγαινε σε κλαμπ. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μιλήσουμε μαζί της, σχετικά με την μηνιγγίτιδα και τα συμπτώματά της «, δήλωσε ο πατέρας της Χλόη , Ρίκι Μπονιφάτς, στην Ημέρα της Γυναίκας.

Η οικογένεια υποβάλλει αίτηση για δωρεάν εμβόλιο, σε όλους τους νέους ενήλικες κάτω των 20 ετών.

Είπαν πως θα είχαν πληρώσει για την Χλόη , προκειμένου να λάβει το εμβόλιο, αν γνώριζαν πως βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Χλόη είχε μολυνθεί από το στέλεχος της νόσου Β, που συνήθως μεταδίδεται μέσω του φταρνίσματος, του σάλιου και του βήχα.

Μετά το θάνατο της κόρης της, η κα Μπόνιφειςελπίζει να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν, ότι η ασθένεια που σκότωσε την Χλόη , επηρεάζει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Είπε ότι η Χλόη ήταν μια γυναίκα, η οποία δεν προήλθε από φτωχή οικογένεια και πρόσεχε την υγεία της.

Η θλιμμένη μητέρα απευθύνθηκε σε όλους τους γονείς, είτε πιστεύουν στον εμβολιασμό είτε όχι, να μελετήσουν τα γεγονότα, πριν στείλουν τα παιδιά τους στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share