Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Κορωνοϊός: Ουρές στα ... coffee shop στην Ολλανδία για λίγη κάνναβη!

Και εμείς εδώ τρέχουμε για χαρτί υγείας

16 Μαρτίου 2020 14:58
Κορωνοϊός: Ουρές στα ... coffee shop στην Ολλανδία για λίγη κάνναβη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις περισσότερες χώρες γίνεται… χαμός στα σούπερ μάρκετ με τα αντισηπτικά, το χαρτί τουαλέτας και τα μακαρόνια, λόγω του κορωνοϊού.

Στην Ολλανδία υπάρχει κάτι ακόμη που πουλάει… τρελά αυτές τις ημέρες: η μαριχουάνα.

Τα coffee shops γέμισαν κόσμο την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης. Στην Ολλανδία μετρούν ήδη 20 θανάτους και 1.135 κρούσματα, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει πως από Δευτέρα κλείνουν, μεταξύ άλλων, σχολεία, μπαρ, εστιατόρια, οίκοι ανοχής και τα περίφημα coffee shops.

Ετσι, χθες σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές σε αυτά τα καταστήματα, κυρίως σε Αμστερνταμ και Χάγη, όπου κόσμος προσπαθούσε να προμηθευτεί κυρίως κάνναβη.

«Δεν θα μπορούμε πια να αγοράσουμε χόρτο ίσως για τους επόμενους δύο μήνες. Αρα δεν θα είναι κι άσχημα να έχουμε λίγο στο σπίτι», ανέφερε ένας πελάτης.

«Για την περίπτωση που θα πρέπει να περάσουμε εβδομάδες ή και μήνες στο σπίτι, δεν θα είχα αντίρρηση για λίγο χόρτο. Η καραντίνα μπορεί να διαρκέσει», είπε άλλος που στήθηκε στην ουρά ενός καταστήματος.

Αν και θεωρητικά παράνομες, η πώληση και η κατανάλωση 5 γραμμαρίων κάνναβης ανά άτομο στο μέγιστο είναι ανεκτά στην Ολλανδία από το 1976 στα coffee shops, ενώ η καλλιέργεια και η χονδρική πώληση παραμένουν απαγορευμένες και βρίσκονται στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος.

Αλήθεια τώρα; Τύπος γέμισε το ΙΧ του με... χαρτί υγείας λόγω κορωνοϊού

Όποιος πρόλαβε χαρτί υγείας πήρε στο σούπερ μάρκετ που βρέθηκε ο συγκεκριμένος τύπος της φωτογραφίας! Απίστευτη φωτογραφία που δείχνει πως όντως κάποιοι έχουν πανικοβληθεί αυτήν την περίοδο.

Όπως βλέπετε στην εικόνα αυτός ο κύριος σήκωσε όλα το χαρτί υγείας του σούπερ μάρκετ και γέμισε με χαρτί όλο του το αυτοκίνητο. Μάλιστα πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει τον λόγο που αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ από το συγκεκριμένο προϊόν.

Παρόλα αυτά οι ειδικοί προτρέπουν να μην υπάρχει πανικός και ο κόσμος απλά να ακούει τις οδηγίες του Υπουργείου και των ιατρών.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Χαρτί υγείας αυτοκίνητο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share