Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θύμα του... κορωνοϊού και ο Κρατερός Κατσούλης

Το δημόσιο μήνυμά του!

15 Μαρτίου 2020 22:27
Θύμα του... κορωνοϊού και ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram πως προχώρησε προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια φωτογραφία του όπου φορά μάσκα για να προστατεύσει τους γύρω του από τον κορωνοϊό. Μετά τις Χριστίνα Μπόμπα και Φαίη Σκορδά, ο Κρατερός Κατσούλης είναι ο τρίτος παρουσιαστής της τηλεόρασης που αναφέρεται στον κορωνοϊό, αν και στην περίπτωσή του ευχόμαστε τελικά το τεστ να βγει αρνητικό.

«Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊο» σημειώνει ο Κρατερός Κατσούλης και εξηγεί πως « σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω».

«Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας!» έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης που εύχεται το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

«Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα! Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη!» γράφει κλείνοντας.

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά!

Ένα ακόμη ζευγάρι διασήμων χτύπησε ο φονικός ιός, αφού ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκαν θετικοί και θα μείνουν σε καραντίνα για 15 μέρες.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα tweet του πρώτου, ο οποίος απάντησε σε ένα άλλο tweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Δείτε και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Τζώνη Καλημέρης έγραψε:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυικούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί».

Όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Κατερίνα Γκαγκάκη που είδε το tweet του ευχήθηκαν περαστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share