Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αναζητούν οι Αρχές τον Στέφανο Χίο με ένταλμα σύλληψης - Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε ταραχή!

Τι έγραψε;

14 Μαρτίου 2020 13:21
Αναζητούν οι Αρχές τον Στέφανο Χίο με ένταλμα σύλληψης - Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε ταραχή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις αστυνομικές αρχές της χώρας αναζητείται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Στέφανος Χίος.

Αφορμή αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Μακελειό», της οποίας είναι εκδότης. Θυμηθείτε και την... ψύχραιμη τοποθέτησή του για τον κορωνοϊό που έγινε viral.

Σε αυτή, λοιπόν, αναφέρει μεταφέρει οτι θα κλείσουν σούπερ μάρκετ και τράπεζες λόγω κορονοϊού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση των αρχών για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Η πιτσιρίκα τον έκανε άλογο...»: Αποκαλύψεις για Παπαδάκη - Μπάγια!

«Η πιτσιρίκα τον έκανε άλογο...»! Τι ειπώθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου; «Μάθαμε τι σου έκανε ο γερό τράγος»: Χαμός με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες μέρες και η αλήθεια είναι πως χαρίζει άφθονο γέλιο Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον Στέφανο Χίο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου και η αλήθεια είναι πως μας έκανε να κλάψουμε!

Δείτε το επικό βίντεο παρακάτω!

Αναπάντεχα χτυπήματα: Ο καρκίνος έχει "τελειώσει" τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολεμιστής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα», έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο!

Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή!

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτό ήταν το "κορίτσι" του στον ANT1!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι’ αυτή την δύσκολη περίοδο!

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου

στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Γιώργος Παπαδάκης: Στα δικαστήρια για το... παιδί του!

Μια εβδομάδα πριν την επιστροφή του στα πλατό και εμείς σας θυμίζουμε ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά πέρσι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα!

Διαβάζοντας τα μηνύματα του κοινού, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 διάβασε και το εξής:

«Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλάκες τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;».

Ο δημοσιογράφος απάντησε στην αρχή ήρεμα: «Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του».

Όμως σιγά σιγά η ψυχραιμία του έγινε οργή και συνέχισε έξαλλος:

«Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατι; Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να βγάλουν τα payroll. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

Νέα αρχή για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Νέα αρχή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" κάνει πρεμιέρα με "φρέσκα" πρόσωπα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, αλλά και νέο πάνελ, αφού αποχώρησαν οι προηγούμενοι συνεργάτες του, θα καταγράφει από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας. Επιστροφή με... καρτούν για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται φέτος οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου -όπως σας είχαμε ενημερώσει- και Δημήτρης Χριστούλιας.

Αγνώριστη: Πως είναι σήμερα η "πρώην" γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Δεν θα μπορείτε να την αναγνωρίσετε! Πώς είναι σήμερα η "πρώην" γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη;

Από την πρώτη της εμφάνιση στον ΑΝΤ1 έχουν κοντεύουν να περάσουν 3 δεκαετίες! Ώριμη και μακριά από τα φώτα, η δημοσιογράφος βρέθηκε στην Επίδαυρο. Δεν φαντάζεστε σε ποια αγαπημένη σειρά έχει συμμετάσχει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Το 1992 ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκίνησε την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανοίγοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιδιωτική τηλεόραση, που συνεχίζεται ακάθεκτο μέχρι και σήμερα. Τότε είχε στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Μαρία Μπαλοδήμου, μία ήπιων τόνων παρουσία, αλλά ταυτόχρονα δυναμική στο έργο της.

Από όταν σταμάτησε τη συνεργασία με την πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή δεν ξαναβγήκε μπροστά από τις κάμερες. Η δημοσιογράφος που κάνει πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο και παρακολούθησε την παράσταση "Τhe thread", υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε την 27 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη:

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share