Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

ΕΡΤ: Νέα εκπομπή καθημερινά στις 16:00 αποκλειστικά για τον κορωνοϊό!

Ημέρα έναρξης η Παρασκευή 13/03

13 Μαρτίου 2020 18:02
ΕΡΤ: Νέα εκπομπή καθημερινά στις 16:00 αποκλειστικά για τον κορωνοϊό!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έναρξη έκανε σημερινά η νέα καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ που αφορά αποκλειστικά την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την προστασία τους αλλά και με τα τρέχοντα γεγονότα γύρω από τον κορωνοϊό. Ωστόσομ, νωρίτερα δημόσια έκκληση έκανε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση.

Κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Σταυρούλα Χρστοφιλέα και η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Στο στούντιο θα βρίσκονται προσκεκλημένοι λοιμωξιολόγοι, ειδικοί επιστήμονες από όλους τους τομείς της Υγείας και εκπρόσωποι των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ επί του θέματος, με εγκυρότητα και ψυχραιμία.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας
Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Μητσοπούλου
Αρχισυνταξία: Τασούλα Ζήγου

Συναγερμός σε όλη τη χώρα: Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι λόγω κορωνοϊού!

Με έκτακτη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού κλειστά θα παραμείνουν όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας προς αποφυγήν της μεγαλύτερης εξάπλωσης και μετάδοσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, λουκέτο μπήκε νωρίτερα και στην παιδική χαρά του Πολιτιστικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Όπως ανέφερε το υπουργείο Πολιτισμού με δεδομένο ότι παρουσιάζονται ελλείψεις στο φυλακτικό προσωπικό η Λίνα Μενδώνη, σε συνεννόηση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των μουσείων και των μνημείων να ανασταλεί η λειτουργία τους ως και την 30η Μαρτίου.

«Εννοείται ότι στα Μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό φύλαξης. Παράλληλα έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες για τη σχολαστική καθαριότητα των χώρων υγιεινής που χρησιμοποιεί το προσωπικό στο σύνολο των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Κορωνοϊός: Έκλεισε και το Golden Hall - Πανικός με κρούσμα στο εμπορικό κέντρο!

Την απόφαση να κλείσει προσωρινά ανακοίνωσε το Golden Hall μετά τον εντοπισμό κρούσματος του κορωνοϊού που επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο. Δείτε και την είδηση για τα θετικά κρούσματα στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση ελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3) και ανακοινώθηκε και από την ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”.

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου “Golden Hall”. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα».

έκλεισε το golden hall λόγω κορωνοϊού

Ο κόσμος που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Εμπρορικό Κέντρο, άκουσε από τα μεγάφωνα την απόφαση της εταιρείας να κλείσει προσωρινά το Golden Hall.

Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση οι επισκέπτες αποχώρησαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share