Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Συγκλονίζει: 15χρονη μπαλαρίνα που έχασε το πόδι της από καρκίνο, δεν χαρίστηκε στη σκληρή ζωή! (photos)

Απίστευτο!

13 Μαρτίου 2020 12:39
Συγκλονίζει: 15χρονη μπαλαρίνα που έχασε το πόδι της από καρκίνο, δεν χαρίστηκε στη σκληρή ζωή! (photos)
Follow us on Google News

Μια ιστορία που θα σε γεμίσει ελπίδα. Όταν η μπαλαρίνα Gabi Shull ήταν 9 ετών έχασε μέρος του ποδιού της από osteosarcoma. (μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει τα γόνατα)

Η ζωή της άλλαξε αλλά δεν έπαψε να χορεύει...

Ο καρκίνος διαγνώστηκε μετά από ακτινογραφία που έκανε η μικρή εξ αιτίας του τραυματισμού της στο ice skating. Όλοι πίστευαν ότι δεν θα ξανά χορέψει ποτέ. Πλέον στα 15 της, μετά από μια επαναστατική χειρουργική επέμβαση που ονομάζεται Rotationplasty η Gabi δεν σταματά να χορεύει.

Ουσιαστικά οι γιατροί, επανατοποθέτησαν το πόδι της με την βοήθεια προσθετικού μέλους σε γωνία τέτοια που να της επιτρέπει να χορεύει. Το χαμόγελό της τα λέει όλα.

Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως συγκινήθηκες, δες και τα σχετικά βιντεάκια

Δείτε επίσης και τη μάχη που έδωσε αυτό το ζευγάρι και την κατάληξή του!

6χρονο αγόρι νίκησε τον καρκίνο μετά από σκληρή μάχη - Αυτό που έκανε μετά θα σας συγκινήσει!

Αυτό το 6χρονο αγόρι νίκησε τον καρκίνο και το γιόρτασε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Μετά από μια σκληρή μάχη βγήκε νικητής και συγκινεί όλο τον κόσμο!

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο γεμάτο επισκέψεις στο νοσοκομείο και χημειοθεραπείες, αυτός ο 6χρονος μαχητής, ντύθηκε σουπερ-ήρωας και γιόρτασε τη νίκη του με τον πιο γλυκό τρόπο!

Μέσα σε 4 μόλις μήνες, ο Τζίμι Σπανιόλο ανέπτυξε έναν όγκο στον εγκέφαλο και χρειαζόταν χημειοθεραπείες. Ο Τζίμι ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών για να μειώσει το μέγεθος του όγκου και στις 2 Φεβρουαρίου τελείωσε και την τελευταία χημειοθεραπεία. Έτσι, γιόρτασε όπως μόνο ένας 6χρονος θα σκεφτόταν: Έβαλε τη στολή του Superman και χόρεψε!

Με την οικογένεια και το προσωπικό του νοσοκομείου κοντά του, ο Τζίμι δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Το να βλέπεις ένα μικρό παιδί στην μάχη του με τον καρκίνο δεν είναι ποτέ εύκολο…ειδικά όταν τελικά δεν τα καταφέρνουν, όπως αυτό το παιδί εδώ, που έκανε μια συγκινητική ευχή λίγο πριν πεθάνει.

Αλλά το να το βλέπεις ενώ έχει ήδη νικήσει είναι άξιο θαυμασμού! Συγχαρητήρια στην οικογένεια Σπανιόλο και στον μικρό τους Superman!

Jimmy finished a yearlong chemotherapy treatment yesterday and rang the bell with his family and the staff to celebrate. The bell signifies so many emotions – it can signify the sound of tears, strength, fear, courage, doubt, satisfaction, relief and happiness all coming through as one as people around them cheer this accomplishment. The sound of that bell resonates in more ways than one. The emotion in the room is just unbelievable. You can help kids like Jimmy! Donate today at www.givetochildrens.org/donate. Follow his journey at I'm praying for Jimmy Spagnolo.

Posted by UPMC Children's Hospital of Pittsburgh on Friday, 3 February 2017
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share