Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Καταπληκτικές καιρικές συνθήκες σήμερα μέχρι και..." - Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου!

Ο μετεωρολόγος προειδόποιεί!

13 Μαρτίου 2020 10:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταπληκτικός ο καιρός και σήμερα χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαταραχή που να μας επηρεάζει! Οι μόνες περιοχές που θα επηρεαστούν από κάποιους έντονους βοριάδες είναι κυρίως η Κρήτη και η νότια περιοχή της χώρας. Ωστόσο, πρόγνωση για καλοκαιρία έκανε νωρίτερα και ο Τάσος Αρνιακός!

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 4 έως 5, τοπικά έως και 8 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει λίγο πιο ψηλά από εχθές και θα φτάσει έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική λιακάδα αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξαστεριά τη νύχτα ενώ η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα κυμανθεί στους 22-23 βαθμούς!

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

"Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία...": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Ένα μίνι καλοκαιρί θα έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Όπως έκανε και ο Τάσος Αρνιακός νωρίτερα, έτσι και ο μετεωρολόγος του Open αναφέρθηκε πως σήμερα ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 25 βαθμούς!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Βελτιώνεται ακόμη περισσότερο ο καιρός σήμερα, αφού το θερμόμετρο φαίνεται να ανεβαίνει κι άλλο. Ποια η πρόγνωση της ΕΜΥ;

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ και σήμερα ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο και να πηγαίνει σε πολλά μέρη πάνω από τους 20 βαθμούς. Αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο, όπως θα δείτε εδώ, ο καιρός από το Σαββατοκύριακο αλλάζει.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ στις Κυκλάδες. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην περιοχή του Καστελλόριζου μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share