Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Κολωνάκι

Συναγερμός στην πυροσβεστική!

12 Μαρτίου 2020 18:05
Φωτιά στο Κολωνάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο Κολωνάκι από φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο επί της οδού Σκουφά. Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το υπόγειο μαγαζιού ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην οδό Σκουφά από το ύψος της οδού Σίνα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 3 οχήματα της Πυροσβεστικής. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά και στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Βραδιά τρόμου σε Γλυφάδα και Κερατσίνι! Πυρπόλησαν έξι αυτοκίνητα στις δύο περιοχές! (video)

Συναγερμός υπήρξε σε Γλυφάδα και Κερατσίνι, όπου πυρπολήθηκαν στο σύνολο έξι αυτοκίνητα στις δύο περιοχές. Δείτε και το σοκαριστικό τροχαίο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο πριν από τις 02:00, οι δράστες έβαλαν φωτιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ταινάρου στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν και τα πέντε.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίστινη αιτία σε ΙΧ όχημα στη συμβολή των δοών Διγενή Ακρίτα και Κομνηνών στο δήμο Κερατσινίου.

Η φωτιά κατεσβέσθη από την πυροσβεστική υπηρεσία.Στην επιχείρηση κατέσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Θρίλερ στον Πειραιά! Βρέθηκε το πτώμα νεκρού άνδρα στο λιμάνι!

Θρίλερ επικρατεί στον Πειραιά, αφού τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας (2/3), η Αστυνομία εντόπισε τη σορό νεκρού άνδρα, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν, στο λιμάνι, στο ύψος της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Τζάνειο''. Δείτε και την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε στη Ριτσώνα.

Ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών, είχε ύψος περίπου 1,80μ, είχε λευκά μαλλιά και ήταν ενδεδυμένος με μπλε φόρμα, καρό πουκάμισο και γκρι μπουφάν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share