Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4χρονη έχασε για δύο μήνες την όρασή της - Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας (photo)

Ανατριχιαστικό

12 Μαρτίου 2020 17:21
4χρονη έχασε για δύο μήνες την όρασή της - Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εποχική γρίπη, αποδείχθηκε άκρως επικίνδυνη για τη ζωή μιας 4χρονης από την Αϊόβα των ΗΠΑ, η οποία έχασε την όρασή της εξαιτίας της νόσου και κινδύνεψε και να πεθάνει.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, όπως μεταδίδει η New York Post, η οικογένειά της ανακοίνωσε πως η μικρή Jade DeLucia ξαναβρήκε την όρασή της. Ενώ, τραγωδία είχαμε σε τοπικό λούνα παρκ στο Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ένα κοριτσάκι 3 ετών έχασε την ζωή του σε τραγικό δυστύχημα με τραμπολίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 4χρονη δεν είχε κάνει το εμβόλιο της γρίπης, αρρώστησε στα τέλη του περασμένου χρόνου, έπαθε σπασμούς και τελικά έχασε τις αισθήσεις της.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα διαγνώστηκε με οξεία νεκρωτική εγκεφαλοπάθεια, γνωστή επιπλοκή των ιογενών λοιμώξεων, όπως η γρίπη, η οποία προκάλεσε οίδημα στον εγκέφαλό της.

«Μας είπαν πως είχε σημαντική εγκεφαλική βλάβη. Είπαν πως η κόρη μας μπορεί να μην ξυπνήσει ποτέ, και πως αν ξυπνήσει, μπορεί να μην είναι ποτέ η ίδια», είχε πει η μητέρα της 4χρονης Amanda Phillips. «Τα θαύματα συνεχίζονται για εκείνη» έγραψε η Courtney Frey σε ομάδα στο Facebook με τίτλο «Jade’s Journey».

Αλλά, όπως σημείωνε, η Jade εξακολουθούσε να έχει σημάδια εγκεφαλικής βλάβης. «Δεν είναι το παιδί που ήταν, που συζητά καταπληκτικά και ξέρει αριθμούς και γράμματα, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πίστη και ελπίδα στην πλήρη ανάρρωσή της» έγραψε. «Είναι γεμάτη αγάπη, γέλια και αγκαλιές, είναι ένα απίστευτο φως. Δεν το θεωρούμε δεδομένο!» «Τα καταφέρνει εξαιρετικά, είμαστε ενθουσιασμένοι ό,τι και να γίνει» πρόσθεσε η μαμά της.

Τραγικός θάνατος για 10χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά (photo-video)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι στην Ουκρανία όταν την καταπλάκωσε ένα άγαλμα που βρισκόταν στην παιδική χαρά στο πάρκο Dubovy Gai στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Επίσης, φριχτό θάνατο βρήκε και ο 45χρονο Στέλιος Καραμπινάκης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail εκεί υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο άγαλμα που δείχνει μια αρκούδα να βαστάει στην πλάτη της ένα παιδάκι. Το άγαλμα αυτό πολλές φορές οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο πάρκο, είχαν ζητήσει από το Δήμο να το απομακρύνει επειδή δεν στηριζόταν καλά στη βάση του και υπήρχε κίνδυνος να πέσει.

Την Κυριακή όπως κάθε φορά η 10χρονη Άννα Ζαντ πήγε στην παιδική χαρά με τους γονείς της για να παίξει. Οι γονείς της κάθισαν σε μια καφετέρια στην άκρη του πάρκου και από μακριά έλεγχαν τις κινήσεις της.

Ούτε που κατάλαβαν πότε η Άννα σκαρφάλωσε στην πίσω πλευρά του αγάλματος και έφτασε στο κεφάλι της αρκούδας. Δεν πρόλαβαν να κουνηθούν όταν το κοριτσάκι έπεσε από το άγαλμα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η αρκούδα ταλαντεύτηκε και όπως δεν πατούσε γερά σε κάποια βάση, έπεσε επάνω στο κεφαλάκι του παιδιού που δεν είχε προλάβει να σηκωθεί να φύγει.

Αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος που προσπάθησε να σηκώσει το άγαλμα και να απεγκλωβίσει το κεφαλάκι της Άννας. Όταν το κατάφεραν και το κορίτσι μπήκε στο ασθενοφόρο, ύστερα από λίγα λεπτά δεν άντεξε και πέθανε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share