Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Συγκινητικό: Κοριτσάκι γεννήθηκε τυφλό και βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά με τα μάτια ενός άλλου

Απίστευτο!

12 Μαρτίου 2020 11:50
Συγκινητικό: Κοριτσάκι γεννήθηκε τυφλό και βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά με τα μάτια ενός άλλου

Κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε τυφλό, βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά!

Η μικρούλα προκειμένου να μπορέσει να δει για πρώτη φορά γύρω της, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ματιών. Τα μάτια, τα πήρε από εθελοντή δότη, δίχως ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Παρότι στην αρχή κλαίει και δυσανασχετεί, όπως εξάλλου θα έκανε κάθε παιδάκι στην ηλικία της, όταν συνειδητοποιεί ότι μπορεί να δει, η αντίδρασή της είναι μοναδική και ταυτόχρονα συγκινητική.

Η μικρή δείχνει να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται, την ώρα που η μαμά της την αρπάζει στην αγκαλιά της, τη σφίγγει και της δίνει αμέτρητα φιλιά ευχαριστώντας το Θεό για αυτό το θαύμα.

Το χαμόγελο της μικρής στο τέλος του βίντεο είναι ό,τι καλύτερο και η ευτυχία είναι προσωποποιημένη τόσο στη δική της φατσούλα όσο και στο συγκινημένο χαμόγελο της μαμάς της!

Δείτε επίσης και αυτό το 10χρονο τυφλό και αυτιστικό παιδί ανέβηκε στην σκηνή...

Μπήκε με πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις εγκυμοσύνης - Δυστυχώς η 11χρονη, είχε μαύρη συνέχεια

Αυτό το 11χρονο κορίτσι μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις εγκυμοσύνης, όμως η συνέχεια είναι σπαρακτική!

Όταν η 11χρονη Cherish παραπονέθηκε για έντονους πόνους, η μητέρα της νόμιζε πως την ενοχλούσαν τα παιδιά στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε αρχίσει να χάνει βάρος.

Σύντομα, η μητέρα της είδε πως είχε μία μάζα στην κοιλιά της αλλά δεν ήξερε τι μπορούσε να είναι. Οι γιατροί όμως νόμιζαν πως ήξεραν. Κατηγόρησαν την έφηβη πως ήταν έγκυος και μετά την εξέτασαν για να το σιγουρέψουν.

Είχαν κάνει όμως λάθος. Η Cherish-Rose δεν ήταν έγκυος όπως νόμιζαν, αλλά είχε έναν μεγάλο όγκο στις ωοθήκες της που είχε αναπτυχθεί πάρα πολύ και ζύγιζε 10 κιλά.
Η μητέρα της είχε παρατηρήσει πως η συμπεριφορά της είχε αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Είχε πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά πριν δύο μήνες ξαφνικά άλλαξε.

Ο όγκος αποδείχτηκε πως ήταν καρκινικός. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για την ηλικία της Cherish-Rose και η θεραπεία θα την εμποδίσει να συνεχίσει τα μαθήματά της.

11χρονη είχε συσπάσεις εγκυμοσύνης

Η μητέρα της τώρα σκοπεύει να πουλήσει την επιχείρησή της για να περνάει περισσότερο χρόνο με την Cherish-Rose στο νοσοκομείο.

Η παραπάνω ιστορία πραγματικά είναι σοκαριστική, όπως και η πρωτοφανής φρίκη με 12χρονο κοριτσάκι που έμεινε έγκυος!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share