Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έρχεται κακοκαιρία εξπρές - Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα, «βουτιά» 15 βαθμών» - «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

12 Μαρτίου 2020 10:39
«Έρχεται κακοκαιρία εξπρές - Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα, «βουτιά» 15 βαθμών» - «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαλάει ο καιρός με μια κακοκαιρία εξπρές να βρίσκεται προ των πυλών, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και να μας απασχολήσει κυρίως την Κυριακή με βροχές και χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια Ελλάδα, με την θερμοκρασία να κάνει επίσης «βουτά» 15 βαθμών την Δευτέρα σε σχέση με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν την Παρασκευή.

Χιονοπτώσεις, αναμένεται να σημειωθούν όχι μόνο σε ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πέφτωντας τα υψόμετρα μέχρι και τα 400 μέτρα στην περιοχή του Έβρου. Πάντως από τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μόνο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. Ενώ, ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός έκανε λόγο για τριήμερη καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στο βίντεο την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου:

"Μεγάλη προσοχή το βράδυ και το πρωί γιατί ο κορωνοϊός...": Έκτακτη προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερη προσοχή τις βραδινές και πρωινές ώρες γιατί η μεταπτώσεις που θα έχει η θερμοκρασία μπορεί να φέρει κρυολογήματα, την ίδια ώρα που ο κορωνοϊός καραδοκεί στην Ελλάδα!

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια λίγες συννεφιές θα έχουμε στα ανατολικά και βόρεια και δεν αποκλείεται ιδιαίτερα προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο να έχουμε κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία - Αναλυτική πρόγνωση

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει στους 20 βαθμούς! Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές, καθώς αναμένεται αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία. μάλιστα, θα παρουσιάσει άνοδο καθώς θα φτάσει τους 20 βαθμούς τόσο στα δυτικά, όσο και στα κεντρικά και τα νότια της χώρας, όπως είχε τονίσει και ο Τάσος Αρνιακός.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

«Οργανώνεται βαρομετρικό χαμηλό... Θέλει ιδιαίτερη προσοχή...» - Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Οργανώνεται ένα βαρομετρικό χαμηλό που πολύ πιθανό είναι να μην μας επηρεάσει, ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς την Κυριακή υπάρχει ένα ερωτηματικό για την εξέλιξη του καιρού, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά σήμερα ανοίγει ο καιρός από σήμερα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, ενώ στην Κρήτη αναμένονται βροχές στα ημιορεινά τμήματα του νησιού. Η θερμοκρασία πρόκειται να φτάσει τους 16-17 βαθμούς. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί να είμαστε επιφυλακτικοί με τον κορωνοϊό.

Η Αττική θα έχει κάποια σύννεφα με πιθανή την πτώση μικρής έντασης βροχής. Ενώ, στη Θεσσαλονική θα έχουμε συννεφιές δίχως κάτι το ιδιαίτερο, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Η Πέμπτη θα κυλήσει με ανοιξιάτικο καιρό, με τους ανέμους να ενισχύονται φτάνοντας μέχρι και τα 7 μπορόρ. Την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει καλός, όπως και το Σάββατο λιακάδα θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε στο βίντεο την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share