Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για την 38χρονη, πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση

12 Μαρτίου 2020 08:10
Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για την 38χρονη, πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η 38χρονη που ήταν το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην χώρα.

Η 38χρονη από την Θεσσαλονίκη, νόσησε μετά την επιστροφή της από το Μιλάνο και μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που μολύνθηκαν στην συνέχεια, ήταν και ο γιος της. Για δύο εβδομάδες τώρα βρίσκεται σε καραντίνα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οπως αναφέρει το Open, η γυναίκα που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα, παρουσίασε ήπια συμπτώματα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας της, όπως και ο γιος της. Ολα κύλησαν ομαλά και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο σύντομα. Η θεραπεία της ωστόσο, όπως και του γιου της, θα συνεχιστεί για περίπου δέκα ημέρες, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα πρέπει να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να φύγει εντελώς ο κίνδυνος.

Θετικός σε κορωνοϊό και ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους

Αναμενόμενο λίγο πολύ αφού αργά ή γρήγορα ο κορωνοϊός στην Βόρεια Ιταλία θα "χτυπούσε" και παίκτες μεγάλων ομάδων!

«Θύμα» του κορωνοϊού και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι, ενώ ταυτόχρονα και σταρ του ΝΒΑ με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο 25χρονος σέντερ μπακ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Γηραιάς Κυρίας», ο Ιταλός στόπερ βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς επίσης και όλοι όσοι ήταν κοντά του το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, οι «μπιανκονερι» ενημέρωσαν πως όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 25χρονο αμυντικό θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποφευχθεί εξάπλωση του κορονοϊού. Εκτός από τους παίκτες της Γιουβέντους, σε εξετάσεις θα υποβληθούν κι οι παίκτες της Ίντερ, η οποία αντιμετώπισε τη «Μεγάλη Κυρία» την περασμένη Κυριακή στο Τορίνο. Την εφετινή σεζόν, ο Ρουγκανι έχει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως όλη η Ιταλία μπαίνει σε "κόκκινη ζώνη" και από αύριο τα μοναδικά καταστήματα που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share