Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία σε λούνα παρκ - Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι

Θρήνος...

11 Μαρτίου 2020 15:02
Τραγωδία σε λούνα παρκ - Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σε τοπικό λούνα παρκ στο Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ένα κοριτσάκι 3 ετών έχασε την ζωή του σε τραγικό δυστύχημα με τραμπολίνο.

Το παιδί βρισκόταν στο τραμπολίνο, το οποίο δεν ήταν με ελατήρια αλλά με αέρα. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, το τραμπολίνο έσκασε με αποτέλεσμα το παιδί να εκτοξευθεί σε ύψος 10 μέτρων. Η άτυχη Ava μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση προτού εκπνεύσει από τα βαριά τραύματά της. Τραγικό θάνατο βρήκε επίσης ένα 10χρονο κοριτσάκι όταν την καταπλάκωσε ένα άγαλμα που βρισκόταν στην παιδική χαρά

«Είδα το παιδί να εκτοξεύεται στον αέρα. Τόσο ψηλά, που πέρασε και το ύψος της στέγης του σπιτού μου. Είδα την Ava να πέφτει από ψηλά. Δεν ήμουν κοντά για να την πιάσω», ανέφερε η θεία της, η οποία την συνόδευε.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τον Ιούλιο του 2018 την Μεγάλη Βρετανία και ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας καθώς ξεκινά εκ νέου η δίκη για τυχόν ευθύνες των ιδιοκτητών του λούνα παρκ.

«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»! Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου! (Video)

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένειας της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης λέγοντας με πόνο ότι: «Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»!

Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας: «Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεράινα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

Τι έδειξε το πόρισμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό της Νίνας.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share