Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ομόνοια - Άνδρας έπεσε στο κενό από κτήριο

Σοκ!

11 Μαρτίου 2020 13:38
Τραγωδία στην Ομόνοια - Άνδρας έπεσε στο κενό από κτήριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας έπεσε στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μελετούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές και έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά

Οι αστυνομικοί ερευνούν πληροφορίες ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός και ψάχνουν και το ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλα άτομα την ώρα εκείνη μέσα στο εγκαταλελειμμένο Έκτήριο. Η έρευνα όμως για τις ακριβείς συνθήκες και για το τι συνέβη συνεχίζονται.

Μέχρι αυτή τη στιγμή 26 άτομα τα οποία διαμένουν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών και δίνουν καταθέσεις ενώ ερευνάται η πληροφορία ότι στον τρίτο όροφο του κτηρίου λειτουργούσε αυτοσχέδια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Θρίλερ στον Έβρο! Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη!

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα,το απόγευμα, η σορός άγνωστου άνδρα, αφρασιατικής καταγωγής, στην κοίτη του ποταμού Έβρου στην περιοχή Πετάλου-Πέπλου Φερών. Δείτε τι είχε γίνει πριν από λίγο καιρό στην ίδια περιοχή, σε ένα παρόμοιο περιστατικό.

Από τη σήψη που παρουσιάζει η σορός, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη Παύλος Παυλίδης τοποθετεί χρονικά τον θάνατο του αγνώστων στοιχείων άνδρα περίπου προ εικοσαημέρου.

Συναγερμός στη Ριτσώνα: Βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα!

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στη Ριτσώνα της Εύβοιας όταν ένας διερχόμενος οδηγός εντόπισε ένα ακρωτηριασμένο πτώμα. Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε μέσα σε ένα χωράφι στο 7ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής οδού.

Ο άντρας που τον εντόπισε εμφανώς σοκαρισμένος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει το τραγικό εύρημα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πολίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα καθώς όπως θα δείτε εδώ ένα απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε αγροτικό οίκημα.

Ο άνδρας έφερε κακώσεις στο κρανίο του και το ένα χέρι του ήταν κομμένο.Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ηλικία του πτώματος, ούτε έχει αναζητηθεί ακόμη από τους οικείους του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός.

Παράλληλα, έχει γίνει νεκροψία-νεκροτομή, όπου αναμένονται και τα αποτελέσματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share