Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παράτησαν νεογέννητο βρέφος στο πάτωμα τουαλέτας λόγω... κορωνοϊού (video)

Τραγικό!

11 Μαρτίου 2020 12:20
Παράτησαν νεογέννητο βρέφος στο πάτωμα τουαλέτας λόγω... κορωνοϊού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε παρατημένο και γυμνό σε πάτωμα τουαλέτας στην Κίνα λίγο μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού!

Το δέκα ημερών μωρό βρέθηκε να σπαράζει στο κλάμα μέσα σε καμπίνα τουαλέτας την Κυριακή, στην πόλη Σιτσουάν. Το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του κάνουν τα απαραίτητα τεστ των γιατρών για κορωνοϊό, με τα κρούσματα στην χώρα να είναι χιλιάδες!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το μωρό εντόπισε περαστικός στις δημόσιες τουαλέτες καθώς άκουσε το κλάμα του πλησιάζοντας αντίκρισε το σώμα του να κείτεται γυμνό μέσα σε μια καμπίνα, και έσπευσε να καλέσει αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τον Dr Wang Xiaoshuang, το μωρό είχε υποθερμία και ήταν αφυδατωμένο ενώ σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ήταν σίγουρα εγκαταλελειμμένο για αρκετή ώρα στο σημείο.

Η αστυνομία πήρε τα δείγματα DNA του μωρού προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του, με τη νομοθεσία να προβλέπει αυστηρές ποινές για όσους εγκαταλείπουν τα μωρά τους, χωρίς όμως να εφαρμόζεται πάντα λόγω αδυναμίας επιβολής των αρχών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share