Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός θάνατος για 10χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά (photo-video)

Τραγωδία

11 Μαρτίου 2020 10:20
Τραγικός θάνατος για 10χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι στην Ουκρανία όταν την καταπλάκωσε ένα άγαλμα που βρισκόταν στην παιδική χαρά στο πάρκο Dubovy Gai στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Επίσης, φριχτό θάνατο βρήκε και ο 45χρονο Στέλιος Καραμπινάκης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail εκεί υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο άγαλμα που δείχνει μια αρκούδα να βαστάει στην πλάτη της ένα παιδάκι. Το άγαλμα αυτό πολλές φορές οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο πάρκο, είχαν ζητήσει από το Δήμο να το απομακρύνει επειδή δεν στηριζόταν καλά στη βάση του και υπήρχε κίνδυνος να πέσει.

Την Κυριακή όπως κάθε φορά η 10χρονη Άννα Ζαντ πήγε στην παιδική χαρά με τους γονείς της για να παίξει. Οι γονείς της κάθισαν σε μια καφετέρια στην άκρη του πάρκου και από μακριά έλεγχαν τις κινήσεις της.

Ούτε που κατάλαβαν πότε η Άννα σκαρφάλωσε στην πίσω πλευρά του αγάλματος και έφτασε στο κεφάλι της αρκούδας. Δεν πρόλαβαν να κουνηθούν όταν το κοριτσάκι έπεσε από το άγαλμα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η αρκούδα ταλαντεύτηκε και όπως δεν πατούσε γερά σε κάποια βάση, έπεσε επάνω στο κεφαλάκι του παιδιού που δεν είχε προλάβει να σηκωθεί να φύγει.

Αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος που προσπάθησε να σηκώσει το άγαλμα και να απεγκλωβίσει το κεφαλάκι της Άννας. Όταν το κατάφεραν και το κορίτσι μπήκε στο ασθενοφόρο, ύστερα από λίγα λεπτά δεν άντεξε και πέθανε.

Σοκ: Πέθανε θρυλικός καλλιτέχνης (photo)

Ένας από τους τελευταίους μεγάλους καλλιτέχνες της παλιάς σχολής της τζαζ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Ο θρυλικός πιανίστας ΜακΚόι Τάινερ υπήρξε από τις πιο επιδραστικές μορφές της τζαζ και ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστής τραγουδίστριας.

«Ο ΜακΚόι ήταν ένας εμπνευσμένος μουσικός, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην τέχνη του, στην οικογένειά του και στην πνευματικότητά του», αναφέρει η ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης στο Facebook. «Η μουσική του ΜακΚόι Τάινερ και η κληρονομιά του θα συνεχίσουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους φίλους της τζαζ και τα μελλοντικά ταλέντα για πολλές γενιές ακόμα».

Ο Τάινερ γεννήθηκε το 1938 και ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 13 ετών. Το 1960 έγινε μέλος του θρυλικού κουαρτέτου του Τζον Κολτρέιν. «Τα πηγαίναμε καλά», είχε πει ο Τάινερ για τον Κολτρέιν, «Υπήρχε ένα όμορφο συναίσθημα αναμεταξύ μας. Είχαμε την ίδια θεώρηση για τη μουσική. Το ένιωθα ότι ανήκα στο κουαρτέτο και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν έγινα μέλος του». Τότε ο Τάινερ ήταν 21 ετών. Το 1965 έληξε τη συνεργασία του με τον Κολτρέιν και ακολούθησε σόλο καριέρα.

Το άλμπουμ του δίσκος «The Real McCoy» στη δισκογραφική Blue Note το 1967 είναι από τα πιο κλασικά άλμπουμ της τζαζ. Όπως αναφέρει και ο βρετανικός Guardian η δισκογραφική Blue Note Records αποχαιρετά τον ΜακΚόι Τάινερ αποκαλώντας «τιτάνα» της τζαζ.

Στην Αθήνα το κοινό απόλαυσε τον πιανίστα το 1998 στον Λυκαβηττό, σε μία από τις κορυφαίες στιγμές της τζαζ στην Ελλάδα.

Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς (photo)

Σοκ στο Χόλιγουντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νίκολας Τούτσι που πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη σειρά «You Are Next». Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστής τραγουδίστριας.

Την θλιβερή ανακοίνωση έκανε ο πατέρας του 38χρονου ηθοποιού, ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο χωρίς να αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν, μέσα από το Instagram.

«Προς τους φίλους του Νίκολας. Είμαι ο ΑΛέξάντερ Τούτσι, ο πατέρας του Νίκολας. Ο Νίκ πέθανε στην κλινική New Haven του Κονέκτικατ. Η μάχη του με την ασθένεια ήταν γνωστή μόνο στην οικογένεια μας, ώστε να συνεχίσει να κυνηγά τα καλλιτεχνικά του όνειρα όσο περισσότερο μπορούσε. Την τελευταία χρονιά κατάφερε να ζήσει πολλά από όσα ονειρευόταν. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την στιγμή».

Τα νέα «έσκασαν» σαν βόμβα στους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα ενώ όλοι μιλούσαν για έναν άνθρωπο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share