Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/03) (Video)

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας

11 Μαρτίου 2020 08:48
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/03) (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 11/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Αρκετή ποικιλία θεμάτων να υπάρχει για αυτή τη μέρα, με την χώρα μας να έχει μπει σε διαδικασία καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, καθώς έκλεισαν σχολεία και πανεπιστήμια

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον κορωνοϊό να χτυπάει και ποδοσφαιριστή!

«Σκαρφαλώνει η θερμοκρασία αλλά από...» - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού (Video)

Ηλιοφάνεια θα έχουμε σήμερα, με τον καιρό να παρουσιάζεται βελτιωμένος, αλλά λίγες βροχές πρόκειται να πέσουν στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και την Κρήτη, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ, με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει μέχρι τους 18 βαθμούς. Αύριο θα έχουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες, με την καλοκαιρία να συνεχίζεται αλλά μόνο στις νότιες περιοχές και στην Κρήτη κυρίως δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και έντασης. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί να είμαστε επιφυλακτικοί με τον κορωνοϊό.

Την Παρασκευή δεν αποκλείεται να φτάσουμε τους 22 βαθμούς, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να αγγίξει ακόμη και τους 24 βαθμούς Κελσίου. Από την Κυριακή και μετά θα έχουμε μία αλλαγή του καιρού.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share