Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός σε πτήση λόγω... κορωνοϊού: Επιβάτης έβηξε στον αέρα και απαίτησαν να προσγειωθεί το αεροπλάνο

Τρεις επιβάτες κατέβηκαν πριν το αεροσκάφος συνεχίσει το δρομολόγιο

10 Μαρτίου 2020 08:55
Χαμός σε πτήση λόγω... κορωνοϊού: Επιβάτης έβηξε στον αέρα και απαίτησαν να προσγειωθεί το αεροπλάνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παράνοια σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορωνοϊού, διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα που εντέλει οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να το προσγειώσουν εκτάκτως για να την αφήσουν να κατέβει.

Η πτήση της United Airlines το απόγευμα της Κυριακής συνέδεε την κομητεία Ιγκλ του Κολοράντο (δυτικά) με το Νούαρκ, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, εξήγησε η εταιρεία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αναγκάστηκε να κάνει απρογραμμάτιστο σταθμό στο Ντένβερ, όπου τρεις επιβάτες κατέβηκαν, πριν το αεροσκάφος συνεχίσει το δρομολόγιο, ενώ πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ακόμα ένας σάλος σε πτήση της ίδιας αεροπορικής εταιρείας!

Η εταιρεία διαβεβαίωσε μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ότι δεν επρόκειτο «επ’ ουδενί για έκτακτο ιατρικό περιστατικό», αλλά για συμβάν που προκάλεσαν επιβάτες που φοβούνταν ότι θα μολύνονταν από συνεπιβάτη τους διότι φταρνιζόταν και έβηχε όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο επιβάτης αυτός — εξετάστηκε στο Ντένβερ — είχε απλώς αλλεργία, δεν είχε πυρετό και του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι.

Τρεις άνθρωποι που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του προτίμησαν αντιθέτως να κατέβουν από το αεροσκάφος και να συνεχίσουν το ταξίδι με άλλα μέσα, ανέφερε η αστυνομία του Ντένβερ.

Θρίλερ σε πτήση στη Ρωσία με 200 επιβάτες λόγω ρωγμής σε παράθυρο!

Ένα Boeing 777, που μεταφέρει τουλάχιστον 200 επιβάτες, επιστρέφει εκτάκτως στη Μόσχα, καθώς έχει ρωγμή σε τζάμι του πιλοτηρίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, το αεροσκάφος Boeing 777 μεταφέρει περισσότερους από 200 επιβάτες. Δείτε και την αναγκαστική προσγείωση που έκανε αεροπλάνο στην Κύπρο.

Συναγερμός σε αεροπλάνο στην Άγκυρα για πιθανό κρούσμα κορωναϊού!

Συναγερμός σήμανε σε πτήση επιβατικού αεροσκάφος, έπειτα από την εμφάνιση πιθανού κρούσματος κορωναϊού. Δείτε και τα νέα κρούσματα που υπάρχουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας. Οπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Τεχεράνη – Κωνσταντινούπολη.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, οι οποίοι θα τεθούν υπό περιορισμό μέχρι να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Οπως αναφέρθηκε από τις αρμόδιες αρχές, πολλοί επιβάτες παρουσίασαν υψηλό πυρετό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share