Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Αυτός ο 24χρονος πήγε να περάσει το δρόμο κοιτάζοντας το κινητό του - Δευτερόλεπτα αργότερα όλοι ουρλιάζουν και κλαίνε!

Σκληρές εικόνες!

10 Μαρτίου 2020 08:53
Αυτός ο 24χρονος πήγε να περάσει το δρόμο κοιτάζοντας το κινητό του -  Δευτερόλεπτα αργότερα όλοι ουρλιάζουν και κλαίνε!

Σοκάρει ο 24χρονος που πήγε να περάσει το δρόμο κοιτάζοντας το κινητό του, αφού μετά από δευτερόλεπτα όλοι ουρλιάζουν και κλαίνε για έναν απίστευτο λόγο!

O Jonas είναι 24 χρονών, του αρέσει να ακούει μουσική και να μιλάει με τους φίλους του στο κινητό. Είναι έτοιμος να ζήσει κάτι που θα του αλλάξει εντελώς την ζωή.

Το βίντεο απλά και δραματικά μας δείχνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σήμερα. Είναι πραγματικά ανησυχητικό, αλλά όσοι έχουν κινητό πρέπει να το μάθουν. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτό το σοκαριστικό βίντεο με όλους όσους γνωρίζετε.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Δείτε επίσης τι έπαθε 15χρονη μαθήτρια χαζεύοντας το κινητό της στο δρόμο!

Απίστευτο! Μωρό μπουσουλάει στη μέση του δρόμου!

Σοκ έπαθε ένας οδηγός φορτηγού στο Νιου Τζέρσεϊ όταν γυρνώντας προς το σπίτι του είδε ένα μωρό μόνο του να διασχίζει μπουσουλώντας κεντρικό δρόμο! Ωστόσο, σοκ είχε πάθει και μια μητέρα όταν γυρνώντας σπίτι βρήκε το μωρό της μέσα στα αίματα.

«Σκέφτηκα στην αρχή ότι ήταν μια τσάντα ή ένα παιχνίδι», δήλωσε ο οδηγός στο ABC News, μιλώντας για το περιστατικό.

Όταν όμως πλησίασε ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι το «παιχνίδι» ήταν στην πραγματικότητα ένα πραγματικό μωρό. Σταμάτησε το φορτηγό του και τράβηξε μια φωτογραφία ως απόδειξη:

«Σε περίπτωση που κάποιος έλεγε ότι έλεγα ψέματα», είπε ο οδηγός αιτιολογώντας την πράξη του αυτή.

Αμέσως σήκωσε το μωρό και το μετέφερε σε ασφαλές σημείο ενώ εκείνη τη στιγμή έσπευσε να τον βοηθήσει και ένας γείτονας. Τότε και οι δύο επέστρεψαν το μωρό στην οικογένειά του, που ζούσε εκεί κοντά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όταν πληροφορήθηκαν ότι βρέθηκε ένας βρέφος να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου.

«Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι το βρέφος μπορεί να το έσκασε από μια αφύλακτη πόρτα την ώρα που ο μεγαλύτερος αδερφός του δεν κοιτούσε. Η οικογένεια του βρέφους δεν είχε καταλάβει ότι το μωρό είχε φύγει από το σπίτι μέχρι που το επέστρεψαν».

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα των γονιών του μωρού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share