Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έρχεται καιρός που θα σταματήσει τον κορωνοϊό»! Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού! (video)

Δείτε αναλυτικά!

10 Μαρτίου 2020 08:41
«Έρχεται καιρός που θα σταματήσει τον κορωνοϊό»! Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός είχε ευχάριστα νέα να πει, παρουσιάζοντας τον καιρό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι οι συνθήκες των επόμενων ημερών μπορούν να σταματήσουν την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού. Δείτε και όσα είχε αναφέρει σχετικά με το ζήτημα σε προηγούμενη πρόγνωση.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε, ότι μπορεί να μην έχει εξαχθεί ακόμη σχετική έρευνα με βεβαιότητα, αλλά είναι αρκετά πιθανό ο νέος ιός να μοιάσει σε εκείνο της γρίπης. Αν ισχύσει αυτό, τότε οι ανοιξιάτικες συνθήκες των επόμενων ημερών θα βοηθήσει την κατάσταση, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί στην χώρα, με σύννεφα μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα, τους ανέμους το πολύ στα 6 μποφόρ και τον υδράργυρο στους 18 βαθμούς.

Στην Αττική θα φτάσουμε τους 17 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 15. Για τον καιρό των επόμενων ημερών, προβλέπει εξαιρετικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία ακόμη και στους 22 βαθμούς τοπικά το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές;

Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, καθώς η θερμοκρασία θα έχει άνοδο. Διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση.

Παρ’ όλα αυτά, οι βροχές θα συνεχιστούν σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, μετά την έντονη κακοκαιρία κυρίως στα νότια, σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις θαλάσσιες περιοχές. Ωστόσο, πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη εβδομάδα; Δείτε εδώ την πρόγνωση που έκανε ο Τάσος Αρνιακός.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το πρωί τοπικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share