Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Κραουνάκης: ''O κορωνοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών - Το εμβόλιο υπάρχει''

«Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα»

9 Μαρτίου 2020 21:17
Σταμάτης Κραουνάκης: ''O κορωνοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών - Το εμβόλιο υπάρχει''

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε για τον κορωνοϊό με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέροντας χαρακτηριστικά πώς πιστεύει ότι έχουν τα πράγματα με τον ιό!

Με μία ανάρτήση του στο facebook γραμμένη με κεφαλαία, άρα τα λέει φωναχτά ο Σταμάτης Κραουνάκης εκθέτει τη δική του εκδοχή προέλευσης του κορωνοϊού, συμβουλεύει να αντισταθούμε στην παραπληροφόρηση και υποδεικνύει την προληπτική χρήση πρόπολης.

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.
Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Την ιδιά ώρα ανακοίνωση έγινε για την αναστολή εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους λόγω ιού!

Αμβρόσιος για κορωνοϊό: «Ψεκάσετε με Αγιασμό στόμα και χέρια για να μην κολλήσετε - Αυτό είναι το αιώνιο φάρμακο» (Video)

Ο σεβασμιώτατος πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος αναφέρθηκε στο φόβο που υπάρχει για τη μετάδοση του κορωνοϊού στο λόγο του, κατά την Ακολουθία των Α΄Χαιρετισμών, στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο) την περασμένη Παρασκευή. Παράλληλα ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σε μαθητή λυκείου στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος, παρουσίασε ένα μπουκαλάκι με Αγιασμό στους πιστούς και τους έδωσε οδηγίες για το πως θα πρέπει να το χρησιμοποιούν για να μην κολλήσουν κάτι.

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο, ότι κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο μεγάλος Αγιασμός», φαίνεται να λέει στο βίντεο από την Ακολουθία των Α' Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο).

Δείτε το απόσπασμα από την αναρτημένη ομιλία του:

Χαμός στην Πυροσβεστική! Σε καραντίνα στρατηγός λόγω κορωνοϊού!

Συναγερμός σήμανε τα τελευταία 24ωρα στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, καθώς αντιστράτηγος μπήκε σε καραντίνα υπό τον φόβο να έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό. Δείτε και τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του 70χρονου, που αποτέλεσε το πρώτο κρούσμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, πρόκειται για τον επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Ηλεία, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο πυροσβέστης από την Ηλεία που επιβεβαιωμένα είναι θετικός στον ιό.

Ο αντιστράτηγος παρέμεινε για λίγες ημέρες στην Ηλεία και στη συνέχεια γύρισε στα επαγγελματικά του καθήκοντα στην Αθήνα. Μόλις έγινε γνωστό ότι ο πυροσβέστης από την Ηλεία με τον οποίο βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση νοσεί από τον ιό, τότε σήμανε συναγερμός στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής.

Ο επιτελάρχης μπήκε σε καραντίνα. Έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πηγές από το Π.Σ. ανέφεραν στο ethnos.gr ότι οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι ο αντιστράτηγος είναι αρνητικός στον ιό, αν και ακόμα για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Εκτός από τον επιτελάρχη όμως σε επαφή με τον πυροσβέστη από την Ηλεία, που βρέθηκε θετικός στον ιό, ήρθαν και άλλοι πυροσβέστες που συμμετείχαν σε εκδήλωση (κοπή πίτας), με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συναγερμός σήμανε και στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Πτολεμαΐδα για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα σε καραντίνα μπήκε δόκιμος πυροσβέστης. Οι εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν ότι είναι αρνητικός στον ιό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share