Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες: Χώρισαν μετά από 60 χρόνια γάμου... λόγω κορωνοϊού!

Απίστευτο!

9 Μαρτίου 2020 15:34
Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες: Χώρισαν μετά από 60 χρόνια γάμου... λόγω κορωνοϊού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις λένε οι Κινέζοι και αυτή η εικόνα ραγίζει καρδιές και προέρχεται από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, η οποία μετράει τους περισσότερους νεκρούς από τον κορωνοϊό που τους είναι ηλικιωμένοι. Δείτε και τις... οδηγίες του Αμβροσίου για την αποφυγή του ιού.

Ανάμεσα στα μέτρα πρόληψης που ελήφθησαν κυρίως σε οίκους ευγηρίας ήταν να διαχωρίσουν τους πιο υγιείς από τους πιο ευαίσθητους ηλικιωμένους. Τα διεθνή πρακτορεία βρέθηκαν σε γηροκομείο και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο είναι σπαρακτική.

χώρισαν μετά από 60 χρόνια λόγω κορωνοϊού

Η εικόνα της 88χρονης Ντόροθι Κάμπελ πραγματικά σπάει καρδιές καθώς μέσα από ένα τζάμι να προσπαθεί να μιλήσει με τον 89χρονο σύζυγό της Τζιν με τον οποίο είναι παντρεμένη 60 χρόνια.

Κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή λυκείου στο Γαλάτσι (photo)

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο δήμος Γαλατσίου ενημερώνει επισήμως ότι υπάρχει βεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή λυκείου. Επίσης, η Ιερά Σύνοδος Εκκλησίας Ελλάδος πήρε την απόφαση θεία κοινωνία.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο δήμος σημειώνει:

«Ένας Δήμος οργανωμένος οφείλει να προστατεύει υπεύθυνα τους κατοίκους του με σωστή ενημέρωση και άμεσες στρατηγικές δράσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή στο 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου.

Συνιστούμε την ψυχραιμία των κατοίκων της πόλης μας και βεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους κατοίκους! Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της κατάστασης με σύνεση καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ. Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Ένας Δήμος οργανωμένος οφείλει να προστατεύει υπεύθυνα τους κατοίκους του με σωστή ενημέρωση...

Posted by Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση on Monday, March 9, 2020

Ο δήμος Γαλατσίου διευκρινίζει για μια ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.».

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο δήμος Γαλατσίου ανακοίνωσε επίσης ότι από την Τρίτη 10/3 όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας. «Τονίζουμε ότι η απόφαση για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ελήφθη από τον Δήμο αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους και ΔΕΝ υπάρχει κάποιο κρούσμα προσβληθέντος από τον νέο κοροναϊό που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες μονάδες» εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο δήμος.

Έκλεισαν όλα τα σχολεία σε Γαλάτσι-Γκράβα

Ήδη από χθες Κυριακή τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας ανακοίνωσε νέα λίστα σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά από 9 ως 22 Μαρτίου και σε αυτά συμπεριλαμβάνονταν το 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου αλλά και πολλά σχολεία του δήμου, κάποια εκ των οποίων στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας στα Πατήσια.

Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους πολίτες ότι με κοινή απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας θα παραμείνουν...

Posted by Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση on Sunday, March 8, 2020

Ποια σχολεία έκλεισαν στην περιοχή

  • 6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου
  • 3ο ΓΕΛ Γαλατσίο
  • 1ο ΓΕΛ Γαλατσίου (Γκράβα)
  • 2ο ΓΕΛ Γαλατσίου (Γκράβα)
  • 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου
  • 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου
  • 1ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου (Γκράβα)
  • 40ό Γυμνάσιο Αθηνών (Γκράβα)
  • 22ο ΓΕΛ Αθηνών (Γκράβα)
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share