Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

21χρονη μητέρα χαστούκισε με δύναμη το 10 μηνών μωράκι της επειδή... (Video)

Σοκ!

9 Μαρτίου 2020 12:19
21χρονη μητέρα χαστούκισε με δύναμη το 10 μηνών μωράκι της επειδή... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει μια 21χρονη μητέρα να χτυπάει με όλη της τη δύναμη το 10 μηνών μωρό της, επειδή είχε νεύρα. Επίσης, αυτό το χαριτωμένο μωρό που θα δείτε εδώ φαίνεται να μην έχει κάτι περίεργο πάνω του, αλλά η αλήθεια πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτική.

Η 21χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, κατά τη διάρκεια μίας βιντεοκλήσης με έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού, εμφανίζεται να χαστουκίζει το μωρό με τόση δύναμη με αποτέλεσμα να πέφτει με το πρόσωπό του στο πάτωμα, ενώ ο πατέρας παρακολουθεί το σοκαριστικό περιστατικό ανήμπορος να αντιδράσει.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν τραυματίστηκε από το χτύπημα. Η 21χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Θανατηφόρα πτώση μωρού 18 μηνών στη θάλασσα από τα χέρια του παππού του (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή της θανατηφόρας πτώσης της ηλικίας 18 μηνών μωρού όπου έπεσε από τα χέρια του παππού του ενώ αυτός το έχει ανεβάσει σε παράθυρο κρουαζιερόπλοιου τον περασμένο Ιούλιο ενώ το πλοίο έπλεε στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Σαλβατόρε Ανέλο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης τριών ετών. Oι εισαγγελείς του πρότειναν συμβιβασμό βάσει του οποίου θα πρέπει να δηλώσει ένοχος προκειμένου να αποφύγει την φυλακή. Ενώ, ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε νοσοκομείο με μαία να αποκεφαλίζει νεογέννητο βρέφος!

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα τηλεοπτικός σταθμός του Πουέρτο Ρίκο φαίνεται ο Ανέλο να σηκώνει στα χέρια το μικρό κορίτσι ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το κορίτσι πέφτει στο κενό με τον παππού της να φαίνεται να λυγίζει από το σοκ.

Ο ίδιος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν αντιλήφθηκε πως το παράθυρο ήταν ανοιχτό αποδίδοντας την αμέλειά του στην αχρωματοψία του. Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν τον ιατρικό φάκελο του πελάτη τους και υπονόησαν ότι θα ζητήσουν δίκη ενώπιον σώματος ενόρκων.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share