Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο - Όταν επισκέφθηκε τον τάφο του η μητέρα του έγινε κάτι τρομακτικό

Θα συγκινηθείτε!

9 Μαρτίου 2020 10:58
4χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο - Όταν επισκέφθηκε τον τάφο του η μητέρα του έγινε κάτι τρομακτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το 4χρονο αγόρι έχασε την μάχη με τον καρκίνο και όπως ήταν λογικό όλη η οικογένεια βυθίστηκε στην θλίψη. Η μητέρα του δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι την άφησε και έτσι έγινε κάτι τρομακτικό όταν επισκέφθηκε τον τάφο του.

Η Μαρία Ρόμπινσον της Αγγλίας έχασε τον γιο της Τζακ από καρκίνο του εγκεφάλου. Το μικρό αγόρι, ηλικίας 4 ετών, άφησε πίσω επίσης τον δίδυμο αδελφό του και τρεις αδελφές. Ακόμα μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά που η ζωή τους "χτύπησε" από αυτή την τρυφερή ηλικίας, σαν αυτή που θα διαβάσετε εδώ.

Η Μαρία πήγε στον τάφο του Τζάκ κατά την τρίτη επέτειο από το θάνατό του. Αλλά η θλιμμένη μητέρα δεν περίμενε ποτέ να αποκτήσει έναν δικό της επισκέπτη.

Η Μαρία πήρε στο αυτοκίνητό της το πρωί για να κατευθυνθεί στο νεκροταφείο. «Τζακ, σε παρακαλώ δώσε μου ένα σημάδι», σκέφτηκε η ίδια.

Καθώς καθόταν στο γρασίδι κοντά στον τάφο του Τζακ, ένας μικρό κόκκινο πουλί έδειξε άμεσο ενδιαφέρον γι ‘αυτήν, πετούσε γύρω της και άφοβα προσγειώθηκε στο πόδι και το χέρι της.

Με έκπληξη, η Μαίρη έβγαλε το τηλέφωνό της και τράβηξε το πουλί καθώς κοίταξε ευθεία στα μάτια της και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στον ώμο της, χαμογελώντας σε αυτήν.

«Μου έφερε δάκρυα στα μάτια. Το πήρα ως σημάδι από τον Τζακ», γράφει η ίδια στο Facebook.

Το βίντεο της Μαρίας τρέλανε το διαδίκτυο με πολλές προβολές σε όλο τον κόσμο.

6χρονο αγόρι νίκησε τον καρκίνο μετά από σκληρή μάχη - Αυτό που έκανε μετά θα σας συγκινήσει!

Αυτό το 6χρονο αγόρι νίκησε τον καρκίνο και το γιόρτασε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Μετά από μια σκληρή μάχη βγήκε νικητής και συγκινεί όλο τον κόσμο!

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο γεμάτο επισκέψεις στο νοσοκομείο και χημειοθεραπείες, αυτός ο 6χρονος μαχητής, ντύθηκε σουπερ-ήρωας και γιόρτασε τη νίκη του με τον πιο γλυκό τρόπο!

Μέσα σε 4 μόλις μήνες, ο Τζίμι Σπανιόλο ανέπτυξε έναν όγκο στον εγκέφαλο και χρειαζόταν χημειοθεραπείες. Ο Τζίμι ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών για να μειώσει το μέγεθος του όγκου και στις 2 Φεβρουαρίου τελείωσε και την τελευταία χημειοθεραπεία. Έτσι, γιόρτασε όπως μόνο ένας 6χρονος θα σκεφτόταν: Έβαλε τη στολή του Superman και χόρεψε!

Με την οικογένεια και το προσωπικό του νοσοκομείου κοντά του, ο Τζίμι δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Το να βλέπεις ένα μικρό παιδί στην μάχη του με τον καρκίνο δεν είναι ποτέ εύκολο…ειδικά όταν τελικά δεν τα καταφέρνουν, όπως αυτό το παιδί εδώ, που έκανε μια συγκινητική ευχή λίγο πριν πεθάνει.

Αλλά το να το βλέπεις ενώ έχει ήδη νικήσει είναι άξιο θαυμασμού! Συγχαρητήρια στην οικογένεια Σπανιόλο και στον μικρό τους Superman!

Jimmy finished a yearlong chemotherapy treatment yesterday and rang the bell with his family and the staff to celebrate. The bell signifies so many emotions – it can signify the sound of tears, strength, fear, courage, doubt, satisfaction, relief and happiness all coming through as one as people around them cheer this accomplishment. The sound of that bell resonates in more ways than one. The emotion in the room is just unbelievable. You can help kids like Jimmy! Donate today at www.givetochildrens.org/donate. Follow his journey at I'm praying for Jimmy Spagnolo.

Posted by UPMC Children's Hospital of Pittsburgh on Friday, February 3, 2017
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share