Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θανατηφόρα πτώση μωρού 18 μηνών στη θάλασσα από τα χέρια του παππού του (Video)

Σοκαριστικό!

8 Μαρτίου 2020 20:21
Θανατηφόρα πτώση μωρού 18 μηνών στη θάλασσα από τα χέρια του παππού του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή της θανατηφόρας πτώσης της ηλικίας 18 μηνών μωρού όπου έπεσε από τα χέρια του παππού του ενώ αυτός το έχει ανεβάσει σε παράθυρο κρουαζιερόπλοιου τον περασμένο Ιούλιο ενώ το πλοίο έπλεε στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Σαλβατόρε Ανέλο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης τριών ετών. Oι εισαγγελείς του πρότειναν συμβιβασμό βάσει του οποίου θα πρέπει να δηλώσει ένοχος προκειμένου να αποφύγει την φυλακή. Ενώ, ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε νοσοκομείο με μαία να αποκεφαλίζει νεογέννητο βρέφος!

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα τηλεοπτικός σταθμός του Πουέρτο Ρίκο φαίνεται ο Ανέλο να σηκώνει στα χέρια το μικρό κορίτσι ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το κορίτσι πέφτει στο κενό με τον παππού της να φαίνεται να λυγίζει από το σοκ.

Ο ίδιος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν αντιλήφθηκε πως το παράθυρο ήταν ανοιχτό αποδίδοντας την αμέλειά του στην αχρωματοψία του. Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν τον ιατρικό φάκελο του πελάτη τους και υπονόησαν ότι θα ζητήσουν δίκη ενώπιον σώματος ενόρκων.

Μοιάζει με ένα γλυκό μωρό αλλά... Αυτό που κρύβεται πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτικό!

Αυτό το χαριτωμένο μωρό φαίνεται να μην έχει κάτι περίεργο πάνω του, αλλά η αλήθεια πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτική. Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Μαρία Αουντέτε είναι ένα από τα θετά παιδιά της Ντόρα. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981, και τώρα είναι 35 ετών. Αλλά δε θα το πιστεύατε αν τη βλέπατε!

Στην πραγματικότητα, η Μαρία Αουντέτε μοιάζει με μωρό. Δυστυχώς, η Μαρία πάσχει από υποθυρεοειδισμό, που είναι μια διαταραχή κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας δεν παράγει επαρκή ποσότητα συγκεκριμένων σημαντικών ορμονών. Ακόμα μια αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και αυτός ο άνδρας που θα δείτε εδώ, ο οποίος μοιάζει με παππού, αλλά είναι μόλις 21 χρονών!

Όταν ήταν 9 μηνών, αυτή η αυτοάνοση διαταραχή διατάραξε τη σωματική, πνευματική και γνωστική της ανάπτυξη. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί εύκολα με την κατάλληλη θεραπεία, αλλά η φτωχή της οικογένεια, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη ή άλλα βασικά πράγματα για να την φροντίσει.

Ευτυχώς η «μικρή Μαρία » περιτριγυρίζεται από μια οικογένεια που την αγαπάει. Η μητέρα της πέθανε πριν από 13 χρόνια και ο πατέρας της παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, την Ντόρα. Η Μαρία εξακολουθεί να ζει μαζί τους και λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα.

Η Dora νιώθει την ηθική υποχρέωση να σταθεί δίπλα στη Μαρία , καθώς πλέον δε ζει η μητέρα της. Την θεωρεί δώρο από τον Παράδεισο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να την αποδεχτεί η κοινωνία τους, και δεν κρατούν τη Μαρία κρυφό μυστικό. Στην πραγματικότητα, είχαν καλά νέα όταν μαθεύτηκε η ιστορίας της ευρέως.

Η ιατρική σχολή στο Πανεπιστήμιο της Ceara της Βραζιλίας έμαθε για την περίπτωση της Μαρία και αποφάσισαν να τη βοηθήσουν, παρέχοντάς της την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, που θα της επιτρέψει τουλάχιστον να περπατήσει και να μιλήσει!

Δείτε την απίστευτη ιστορία της (το βίντεο είναι στην ισπανική γλώσσα):

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share