Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! (photo-video)

Θρήνος...

7 Μαρτίου 2020 15:16
Σοκ: Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια! (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Μάρτιν, ένα από τα πρωταρχικά μέλη του θρυλικού γυναικείου συγκροτήματος των «The Supremes» της δεκαετίας του '60 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η τραγουδίστρια από το Ντιτρόιτ ήταν μέλος του συγκροτήματος όταν το 1961 υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας με τη θρυλική δισκογραφική εταιρεία Motown Records και ήταν ερμηνεύτρια των περισσότερων κομματιών τους στο πρώτο άλμπουμ με τίτλο «Meet the Supremes». Θρήνος επικρατεί επίσης στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο 25χρονης τραγουδίστριας, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Η είδηση του θανάτου της Μπάρμπαρα Μάρτιν επιβεβαιώθηκε από το συγκρότημα με ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook. «Μια φορά Supreme, πάντα Supreme» το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Facebook.

Η Μπάρμπαρα Μάρτιν αντικατέστησε την Μπέτι ΜακΓλόουν το 1960 όταν το κουαρτέτο ήταν γνωστό ως «The Primettes». Άφησε τις Supremes το 1962 όταν έμεινε έγκυος πριν γίνουν διάσημες. Μία από τις επιτυχίες της ήταν το «He's Seventeen».

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε στο αεροδρόμιο: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»! (Video)

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της μίλησε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου η οποία κατέρρευσε στο αεροδρόμιο! Παράλληλα, δύσκολες στιγμές περνά διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είδε τον αδελφό της να καταδικάζεται σε φυλάκιση για το βιασμό ανήλικου κοριτσιού

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τον 2,5 ετών γιο της και για την μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Έχω πολύ καιρό να κάνω ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά δόξα τω Θεώ δουλεύω, και είμαι χαρούμενη που δουλεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου προσθέτοντας, σε άλλο σημείο της κουβέντας, πως «έχω καταφέρει στη ζωή μου να χτυπάει το τηλέφωνο μου από ενδιαφέρον, όχι από συμφέρον». «Έκανα τη βάπτιση του γιου μου στο Πάπιγκο. Κανονίσαμε ένα 3ημερο με φίλους και συγγενείς σαν εκδρομή. Κάναμε ράφτινγκ και ύστερα κάναμε τη βάπτιση» πρόσθεσε, επίσης, η ερμηνεύτρια και συνέχισε σχολιάζοντας την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες.

«Φέτος, είχα πει πως δεν θα δουλέψω, γιατί είχα έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα όπου είχα πάθει υπερκόπωση κι έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο. Με μάζεψαν με αμαξίδιο και με πήγαν στις πρώτες βοήθειες. Έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι πεθαίνω». Αυτό το διάστημα η Δέσποινα Ολυμπίου εμφανίζεται με επιτυχία στην «Οδό Ακαδημίας» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share