Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο - Του άφησαν απειλητικό μήνυμα με μαχαίρι (photo)

Σοκ!

7 Μαρτίου 2020 14:59
Τρόμος για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο - Του άφησαν απειλητικό μήνυμα με μαχαίρι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα διάρρηξης, αλλά και απειλών έπεσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, καθώς άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, άρπαξαν το σκληρό δίσκο του λάπτοπ του, ενώ κάρφωσαν με μαχαίρι τη φωτογραφία του στην πόρτα, θέλοντας να του στείλουν με αυτόν τον τρόπο απειλητικό μήνυμα.

Ο δημοσιογράφος έχει ήδη καταθέσει δύο φορές στην Αστυνομία, ενώ με αστυνομική συνοδεία κλήθηκε στην κρατική ασφάλεια στη ΓΑΔΑ. Ενώ, 25χρονος δημοσιογράφος ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα, υπέκυψε στα τραύματά του

Ο Μανώλης Κυπραίος έχασε την ακοή του μετά από ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ και σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, στη στοά της Φιλελλήνων, στις 15 Ιουνίου του 2011, καλύπτοντας δημοσιογραφικά το μεγάλο συλλαλητήριο για το Μεσοπρόθεσμο. «Ο,τι και να κάνετε εμείς εδώ θα είμαστε... Ορθιοι!», έγραψε στο Twitter ο Μανώλης Κυπραίος.

Βαρύ πένθος στην ΕΡΤ: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστη δημοσιογράφος!

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο Σίσσυ Αρβανιτίδου, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Καθαρά Δευτέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο χώρος πενθεί και τον θάνατο παρουσιαστή ειδήσεων!

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η Σίσσυ Αρβανιτίδου υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία μέσα από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, τόσο από τη σύνταξη της διεθνούς ειδησεογραφίας όσο και από την παρουσίαση της εκπομπής «Κοσμοδρόμιο» στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ευγενής, καλλιεργημένη, άριστη επαγγελματίας, ακέραιος χαρακτήρας, κέρδισε την αγάπη των συναδέλφων της και την εμπιστοσύνη των ακροατών. Η προσφορά της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι ανεκτίμητη και η απουσία της πραγματικά δυσαναπλήρωτη. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστη δημοσιογράφος!

Θρήνος ξέσπασε στον κόσμο της δημοσιογραφίας, αφού μια από τις πιο γνωστές γυναίκες του χώρου έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών, άφησε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Bobbie Battista. Δείτε και την είδηση του θανάτου της Σίσσυς Αρβανιτίδου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun, η Battista πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος που εργαζόταν στο CNN ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων όταν το κανάλι ξεκίνησε το 1981, ενώ είχε παρουσιάσει και πολλές εκπομπές όπως «TalkBack Live».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share