Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο τάφος του - Δημοσίευσε φωτογραφίες η κόρη του

Οι εικόνες ανατριχιάζουν!

7 Μαρτίου 2020 08:48
Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο τάφος του - Δημοσίευσε φωτογραφίες η κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του αγαπημένου, Κώστα Βουτσά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 26/02 σε ηλικία 88 χρονών, ύστερα από μια δύσκολή μάχη που έδωσε για 19 ημέρες στο νοσοκομείο Αττικόν.

Όπως είναι λογικό, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει, πως αυτός ο άνθρωπος που λάτρευε τη ζωή και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεν είναι πια κοντά τους.

Μάλιστα, η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου, μετά την κηδεία, δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τον τάφο του αγαπημένου της πατέρα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Η τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού που «ραγίζει» καρδιές

Η Αλίκη Κατσαβού, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει την τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο!

Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου απεβίωσε μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ. Επίσης, σπάραξε το πανελλήνιο με αυτήν την απίστευτη κίνηση που έδειξε ο ΑΝΤ1!

«Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Έντονες στιγμές και συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά! (video)

Ο Κώστας Βουτσάς έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αποτελώντας τον «αιώνιο έφηβο» της καρδιάς των Ελλήνων. Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία με τον Φοίβο.

Ο εκλιπών ηθοποιός είχε πολλές μεγάλες αγάπες στη ζωή του και μία εξ αυτών ήταν και η ΑΕΚ, για την οποία πάντοτε εξέτρεφε αγνά συναισθήματα, με την ομάδα να βρίσκει κάθε ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του.

Αυτό συνέβη και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Πριν από την έναρξή του, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, με τις στιγμές να είναι έντονες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share