Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

43 συλληφθέντες, 10 αλλοδαποί, 9 χώρες- Πολυεθνικοί βανδαλισμοί στο Μετρό «Ακρόπολη»!

13 έχουν προσαχθεί και στο παρελθόν για συμμετοχή σε «δράσεις» του αναρχικού χώρου

6 Μαρτίου 2020 12:16
43 συλληφθέντες, 10 αλλοδαποί, 9 χώρες- Πολυεθνικοί βανδαλισμοί στο Μετρό «Ακρόπολη»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

43 συλληφθέντες, 10 αλλοδαποί από 9 χώρες! Πολυεθνικοί ήταν οι βανδαλισμοί που έγιναν στο Μετρό «Ακρόπολη»! Ενώ, χαμός γίνεται στον Έβρο και την Μυτιλήνη με την κατάσταση να είναι τεταμένη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Καθημερινή, συνελήφθησαν ταραξίες από την Αλβανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι 13 από τους 43 είναι «γνωστοί» στις αρχές καθώς στο παρελθόν έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ως ύποπτοι για συμμετοχή σε «δράσεις» του αναρχικού χώρου. Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, είχαν προσαχθεί μετά από πορεία για την εκκένωση κατάληψης στη Ματρόζου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ομάδα των βανδάλων κατέβηκε τον πεζόδρομο της οδού Μακρυγιάννη, έγραψε συνθήματα εξωτερικά του σταθμού και στη συνέχεια κινήθηκε προς τις αποβάθρες όπου προκάλεσε φθορές, πέταξε μπογιές, έγραψε συνθήματα, έβαψε αντίγραφα αγαλμάτων που υπάρχουν στο επίπεδο της αποβάθρας και έσπασε ένα ΑΤΜ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να διαφύγουν με συρμό του Μετρό ωστόσο δεν τα κατάφεραν κι εγκλωβίστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

«Εξελίσσεται σε 3 στάδια - Θολώνουν τα μάτια, πονάνε τα κόκκαλα» Συγκλονίζει η περιγραφή Βρετανού που νόσησε από κορωναϊό (Video)

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορωναϊός με τα θύματα να ξεπερνούν ήδη τα 3.000 και να έχει φθάσει και στην χώρα μας με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί δραματικά. Ωστόσο, συγκλονίζει η περιγραφή ενός Βρετανού που νόσησε από κορωναϊό λέγοντας: «Εξελίσσεται σε 3 στάδια - Θολώνουν τα μάτια, πονάνε τα κόκκαλα».

«Έχω ένα κρύωμα. Φτερνίζομαι και τα μάτια θολώνουν για λίγο. Δεν είναι τόσο σοβαρό για να με κρατήσει εκτός εργασίας. Έφτασα σε αυτή την χώρα, την Κίνα για να διδάξω τα Αγγλικά ως ξένη γλώσσα.όμως, τώρα είμαι διευθυντής σε ένα σχολείο στη Γουχάν, όπου ζω τους τελευταίους επτά μήνες.Κοιμήθηκα σαν μωρό χθες το βράδυ. Το κινεζικό ουίσκι είναι προφανώς η καλύτερη γιατρειά σε όλες τις γνωστές ασθένειες. Θα πιω λίγο ακόμα ζεστό ουίσκι το απόγευμα. Ξεπέρασα το κρύωμα, δεν ήταν τίποτα στην πραγματικότητα.». Παράλληλα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω κοροωναϊού σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν σε δευτερόλεπτα και συνεχίζει: «Βιάστηκα. Νιώθω φρικτά. Αυτό δεν είναι πια ένα κρύωμα. Πονάω παντού. το κεφάλι μου πάει να σπάσει, τα μάτια μου καίνε, ο λαιμός μου με σγίγγει. Τα συμπτώματα με χτύπησαν σαν τρένο απόψε και μόνο αν γίνει ένα θαύμα μέσα στη νύκτα δεν θα πάω αύριο για δουλειά. Δεν είναι μόνο ότι νιώθω τόσο άρρωστος, αλήθεια δεν θα ήθελα να μεταδώσω αυτή τη γρίπη στους συναδέλφους μου. Ακόμα και τα κόκκαλά μου πονάνε. Εξελίσσεται σε 3 στάδια. Στην αρχή ως κοινό κρυολόγημα μετά σε γρίπη και τέλος σε πνευμονία.»

Δείτε όσα λέει στο παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share