Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/03) (Video)

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας

6 Μαρτίου 2020 08:49
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/03) (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 06/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Αρκετή ποικιλία θεμάτων να υπάρχει για αυτή τη μέρα, καθώς πριν από λίγο νέα ένταση είχαμε στον Έβρο ενώ ο κορωναϊός έχει οδηγήσει στο κλείσιμο σχολείων και εδώ μπορείτε να δείτε ποια είναι αυτά.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Με τον Παναθηναϊκό να διασύρεται χθες μέσα στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague!

Από τότε που αρχίσαμε και μετράμε θερμοκρασίες είχαμε... Σοκ για τον φετινό χειμώνα από τον Τάσο Αρνιακό! (Video)

Είχαμε τον πιο θερμό χειμώνα από το 1880 από τότε που αρχίσαμε και μετράμε θερμοκρασίες, είπε ο Τάσος Αρνιακός και στη συνέχεια έκανε την πρόγνωση για τον καιρό του 3μερου! Επίσης, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες και έκρουσε καμπανάκι για συγκεκριμένες περιοχές που βρίσκονται στο «μάτι» της κακοκαιρίας

Θα συνεχιστεί ο καλός χθεσινό καιρός, με λίγες βροχές ωστόσο περιμένουμε το βράδυ στα βορειοδυτικά και καταιγίδες την νύχτα που θα δυναμώσουν το Σάββατο και θα αρχίσουν να κινούνται αναλυτικότερα. Οι νοτιάδες θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο, με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 18 βαθμούς.

Το Σάββατο περιμένουμε μία ένταση των φαινομένων στα δυτικά, τα βόρεια και αργότερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που ενδεχομένως να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Την Κυριακή περιμένουμε επίσης άστατο καιρό, τοπικές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιόνια. Από Τρίτη και μετά βελτιώνεται ο καιρός!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share