Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη: Την βρήκε νεκρή

Θρίλερ!

6 Μαρτίου 2020 08:20
Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη: Την βρήκε νεκρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άσχημες εξελίξεις σε εξαφάνιση που ερευνούσε η Αγγελική Νικολούλη, καθώς η αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή!

Στο Περιστέρι έψαχναν μια 47χρονη γυναίκα και τελικά βρέθηκε νεκρή, προκαλώντας σοκ στην Αττική. Άδοξο τέλος φαίνεται να είχε η υπόθεση εξαφάνισης της άτυχης που το τελευταίο διάστημα έμενε στην περιοχή.

Άδοξο τέλος φαίνεται να είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης γυναίκας που το τελευταίο διάστημα έμενε στο Περιστέρι.

Τελικά όπως έγινε γνωστό η Νεκταρία Φραγκουλατζή, η υπόθεση της οποίας είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μεταφέρθηκε νεκρή από την περιοχή όπου δηλώθηκε η εξαφάνιση τη σε νοσοκομείο.

Η πληροφορία ερευνήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του SILVER ALERT και την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και διασταυρώθηκε ότι πρόκειται για την αναζητούμενη γυναίκα, που βρισκόταν από εκείνη την ημέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, ως αγνώστων στοιχείων… την ίδια ώρα που σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού!

Η 47χρονη, είχε εξαφανισθεί την 18/02/2020, από το σπίτι της αδελφής της όπου φιλοξενούνταν για λίγες ημέρες, στο Περιστέρι, Αττικής, όταν βγήκε για μια βόλτα και δεν επέστρεφε.

Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της.

Πολίτης, επικοινώνησε χθες Τετάρτη με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, συνεργάτη του SILVER ALERT, και έδωσε την πληροφορία ότι το πρωί της 19/02/2020, άγνωστη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή από την περιοχή της εξαφάνισης, σε νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share