Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Επιβεβαιώνεται ο αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας του Μάρτη..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση!

5 Μαρτίου 2020 23:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κι έκανε λόγο για άστατο καιρό, σημειώνοντας πως η κακοκαιρία θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Συγκεκριμένα τόνισε πως δεν αναμένεται κάποια σημαντική ή έντονη βροχόπτωση στο γενικό σύνολο της χώρας, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ και την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου που αναφέρθηκε σε μια ατμοσφαιρική διαταραχή!

Δυτικοί με βοριοδυτικοί αναμένονται οι άνεμοι 3-5 μποφόρ τοπικά και 6 και η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «μάτι» της κακοκαιρίας; Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, όπως επίσης και στα νησιά του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια και θα υπάρχουν και διαστήματα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες με έμφαση τα πιο νότια τμήματα. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για μικρή πτώση της θερμοκρασίας μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει ο καιρός ξανά, σε αυτές τις περιοχές!

Θερμοκρασιακά, αργά το μεσημέρι, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, οι τιμές θα είναι στους 15-17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές στους 16-18.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share