Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κροκόδειλος έφαγε το πόδι 31χρονου - Σοκαριστικές εικόνες!

Φρίκη!

5 Μαρτίου 2020 16:01
Κροκόδειλος έφαγε το πόδι 31χρονου - Σοκαριστικές εικόνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

31χρονος ψαράς είχε πάει για νυχτερινό ψάρεμα σε λίμνη όταν ένας κροκόδειλος του Νείλου άρπαξε το δεξί του πόδι και το έφαγε.

Το αμφίβιο κτήνος με μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων του επιτέθηκε πισώπλατα. Από την άγρια επίθεση ο ψαράς έχασε μεγάλος μέρος από τη σάρκα του ποδιού του. Αλλά, μετά από σκληρή μάχη αρκετών λεπτών κατόρθωσε να απελευθερωθεί από τα σαγόνια του κροκόδειλου. Δείτε επίσης αυτόν τον κροκόδειλο να κοιμάται όταν ξαφνικά τον πλησιάζει μια τίγρη. Η συνέχεια κόβει την ανάσα!

Στη μάχη ζωής και θανάτου, ο ψαράς έχασε και μέρος από τα δάχτυλά του, προσπαθώντας να σωθεί από τα δόντια του αμφίβιου σαρκοβόρου.

​Ο άντρας χρειάστηκε περί τις 5 ώρες για να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν για να του σώσουν τη ζωή.

Έκοψαν την κατεστραμμένη σάρκα, ενώ ήταν ακόμη ξύπνιος. Η γενική αναισθησία και ένα χειρουργικό τραπέζι θα ήταν ιδανικά, αλλά δεν υπήρχε χειρουργείο.

Σώθηκε χάρη σε ιατρικό θαύμα

Έτσι, οι γιατροί εγχείρησαν τον ψαρά μόνο με τοπική αναισθησία. Μάλιστα, προχώρησαν σε μεταμόσχευση δέρματος, προκειμένου να περιθάλψουν τους σοβαρούς τραυματισμούς του.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο ψαράς ήταν εξαιρετικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς ο κροκόδειλος δεν του έκοψε κάποια από τις βασικές αρτηρίες και η μόλυνση αποφεύχθηκε.

Κροκόδειλος γραπώνει πύθωνα μέσα στα σαγόνια! Η αντίδραση του φιδιού είναι επική (video)

Πραγματικά η δύναμη και των δύο ερπετών είναι τρομερή. Κανένας δεν πρέπει να προδικάζει το αποτέλεσμα βλέποντας το ένα ζώο να υπερισχύει απέναντι στο άλλο, όπως και η μάχη της λεοπάρδαλης με έναν πύθωνα!

Στο παρακάτω viral βίντεο με τα σχεδόν 2 εκ vies θα παρακολουθήσετε την επική μάχη που κάνει ένας κροκόδειλος με έναν πύθωνα μέσα σε βάλτο!

Ο κροκόδειλος με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει τον πύθωνα απο το κεφάλι και τον δαγκώνει με τα σουβλερά σαγόνια του.

Το φίδι όμως μαεστρικά κινείται και δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share