Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εποχιακά σκαμπανεβάσματα του καιρού - Έρχεται νέα κακοκαιρία! «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό (Video)

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύρακο

5 Μαρτίου 2020 11:24
Εποχιακά σκαμπανεβάσματα του καιρού - Έρχεται νέα κακοκαιρία! «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα εποχιακά σκαμπανεβάσματα του καιρού θα παραμείνουν σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό καθώς φεύγει η κακοκαιρία που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά.

Βέβαια στην Αττική τα φαινόμενα ήτα ποιο ασθενή. Τώρα έχουμε βροχές μόνο στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πάντως μέχρι το μεσημέρι δεν αποκλείεται να έχουμε λίγες ακόμα βροχές στις ηπειρωτικές, ανατολικές περιοχές ενώ και στην Αθήνα δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες ακόμη. Με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί για μια ατμοσφαιρική διαταραχή που θα πλήξει αυτές τις περιοχές

Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά επίπεδα και θα κυμανθεί μέχρι και τους 17 βαθμούς. Παρασκευή δεν θα έχουμε βροχές μέχρι και το μεσημέρι ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις ως προάγγελος της νέας κακοκαιρίας που θα έχουμε το Σαββατοκύριακο που θα κρατήσει μέχρι και την Δευτέρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του μετεωρολόγου:

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «μάτι» της κακοκαιρίας; Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, όπως επίσης και στα νησιά του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια και θα υπάρχουν και διαστήματα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες με έμφαση τα πιο νότια τμήματα. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για μικρή πτώση της θερμοκρασίας μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει ο καιρός ξανά, σε αυτές τις περιοχές!

Θερμοκρασιακά, αργά το μεσημέρι, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, οι τιμές θα είναι στους 15-17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές στους 16-18.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share