Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Έπεσα από τα σύννεφα! Δεν γνώριζα καν ότι...": Σοκαρισμένη η Άννα Παναγιωτοπούλου από τον θάνατο της... κόρης της!

Βυθίστηκε στο πένθος!

5 Μαρτίου 2020 10:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την αποκλειστική είδηση που σας έφερε πρώτο στο φως το Athensmagazine.gr και έχει να κάνει με τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Κατερίνας Ζιώγου!

Για την τραγική αυτή είδηση δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει η "μητέρα" της από το "Ντόλτσε Βίτα", Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έπεσε από τα σύννεφα αφού δεν γνώριζε καν την περιπέτειά της υγείας της, μιας και η ίδια είχε αποφασίσει να την αφήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η ίδια μίλησε στο protothema.gr: “Έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα πως έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς. Δεν γνώριζα για την περιπέτεια της υγείας της, δεν μού είχε κάτι κάποιος από τους κοινούς γνωστούς μας. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Κατερίνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και μια εξαιρετική ηθοποιός απ’ αυτές που δεν συναντάς συχνά” δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τόσο πρόωρη αυτή απώλεια.

«Την πρωτοείδα λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Ντόλτσε Βίτα” στο θέατρο, σε μια παράσταση που έπαιζε τότε στο πλευρό της Νόνικα Γαληνέα. Την γνώριζε, ο Αλέξανδρος Ρήγας, που είχε κάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία, και με πήγε για να τού πω τη γνώμη μου. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή και συμφώνησα αμέσως πως είναι η ιδανική επιλογή για το ρόλο της Ντορίτας» διηγείται η ίδια με νοσταλγική διάθεση.

«Η Κατερίνα είχε έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη. Δεν ήταν απλώς ευγενική στα τυπικά. Η ευγένειά της έβγαινε σε κάθε της κίνηση. Ήταν αξιοπρεπέστατη» μάς λέει η Άννα Παναγιωτοπούλου για να περιγράψει, αμέσως μετά, την πιο εσωστρεφή και ευαίσθητη πλευρά της μέσα από ένα άγνωστο περιστατικό: «Θυμάμαι κάποια στιγμή στα γυρίσματα ορισμένοι από τους ηθοποιούς, δεν έχει σημασία ποιοι, τής είχαν κάνει μια χοντρή πλάκα κι εκείνη στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να φύγει από τη σειρά. Την έπιασα εγώ και τής είπα να μην δίνει σημασία σε σαχλαμάρες και να κάνει τη δουλειά της. ήταν μεν ευγενική με όλους, δεν κρατούσε ποτέ κακίες δεν ήθελε όμως και να τής συμπεριφέρονται με τρόπους που την ενοχλούν. Η αλήθεια είναι πως συχνά τής έδινα συμβουλές. Ήμουν πολύ προστατευτική απέναντί της. Την αγαπούσα και με αγαπούσε πολύ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share